Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 11. lokakuuta 2014

Jkylä presents: Noora

Moi olen Nooralla. Saavuin tänne Jkylään eilen siis klo 15:00 onnibus.comin bussilla. Bussikuski oli mitä mainioin ja hei pieni mainos: niin oli koko matkakin kokonaisuudessaan. Suosittelen. Sitten pyörin harmaassa Jyväskylässä kolme ja puoli tuntia. Kävin mm. ostamassa Nooralle muutaman kuukauden myöhässä synttärilahjan (ja sitten lopulta selvisi et Nooran äiti oli ostanut Nooralle jo saman joululahjaksi, Noora pääsee siis vaihtamaan ko. kirjaa, toivottavasti se onnistuu omg), pyörin ympäriinsä etsiessäni Amarilloa, jossa kävin syömässä vähän ranskiksia hihi, ostin unelmamekon (kirkkaanpunaisen!) ja lopulta kävelin Nooran työpaikalle, odottelin siellä sit oven ulkopuolella vikat puoli tuntia.

Nooran luona neljän juuston pakastepizzaa naamaan, oi ja nam! Uusi makuelämys mulle. Jotain me riehuttiin siinä ilta, ja lopulta nukkumaan. Aamulla kympiltä ylös, koska jos mul ei oo herätystä niin... Vois olla että Noora venais vieläkin et herään. Oops. Käytiin kaupassa, riehuttiin taas ja leivottiin muffinsseja (vadelma-mantelirouhe-valkosuklaa). Illalla Apulannan keikka Lutakossa, oioioi. Että sellasta, Noora on mukaisa kuten aina ja ja ja ja. :3

Ja tosiaan eilen lääkärissä. Se. Meni. Loistavasti. Lääkäri on ihana (kuten muistelinkin), ja mukana oli vain se mukava hoitaja. Ja Eetu, joka sanoi siitä et mulla on hankalaa tuolla puolella (aika laimeasti ilmaistiin tämä, mut taisivat tajuta kuitenkin?). Juteltiin kaikennäköistä. Pystyin puhumaan ekaa kertaa tuolla psykoosityöryhmän puolella oikein rehellisesti eikä pelottanut. Multa kysyttiin, että millainen on normaali ihminen. Vastasin, ettei normaali ihminen tahdo kuolla jatkuvasti, ettei normaalia ihmistä ahdista jatkuvasti. Että normaalin ihmisen on hyvä olla suurimman osan ajasta. Lääkäri oli samaa mieltä, sanoi että ilmaisin sen hyvin.

Mulla on nyt kahden viikon päästä uudestaan lääkäri. Koska. Kokeillaan Anksilonin nostoa aamussa kahdestakympistä kolmeenkymppiin. Illassa se pysyy kahdessakympissä. Lääkäri ois muuten käsittääkseni aloittanut jo nyt mielialalääkkeeni (Deprakine) vaihdon, mutta kun se on kuulemma oikeastaan tehokkain ja sitä vähän pelottaa mun puolesta jos se vaihto ei onnistukaan. Mä sanoin kyllä et oisin ite kyllä valmis. Mulla kun on tosiaan se hoitotason alareunassa se arvo vaikka ollaan nostettukin annosta jne. Ja samaahan se lääkärikin meinas, että outoahan se on miten se niin. Mut joo, näillä mennään.

Ja apua ei mulla kai muuta nyt alan viettämään aikaa taas Nooran kanssa. Pitäkää tekin hauskaa, mulla on ainakin jees-fiilis täällä ♥ Täs instamuffinssi:


np: Apulanta - Kristalliprinsessa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti