Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 3. lokakuuta 2014

Psykedeliaa, beibi


Kerran, yhtenä päivänä, menin mamman kanssa metsään.


Opin tunnistamaan ja poimimaan suppilovahveroita, oli huisin jännää ja hubaa ja überhienoa!


Yhdessä kaatuneessa puussa oli jänniä värejä ja oooo.


Psykedeelinen sienisaalis vs. lokakuinen ruusunnuppu


Tykkäsin runosta, joka löytyi ilmaiskirjasta.


Nää on ne ilmaiskirjat; pöllin (sain) ne Orimattilan Megamyyntiareenalta.


Ja täs mitä teen tän illan; Pepsi Maxia ja Haloo Helsinki!ä.

Mikä olo? Semi"normaali", hehs. Ostin tänään serkun koiravaaville pienen lahjan, kun mennään käymään serkun synttäreillä sunnuntaina perheen kanssa. Ostin myös äidin synttärilahjan valmiiksi; jotain tyhmää ja pientä. Ja oon myös aloittanut joululahjojen hankkimisen. Haloo Helsingin (en tiedä mihin tuossa pitäisi se huutomerkki tunkea) "Kevyempi kantaa" itkettää, oon ajatellut taas Annua, pitkästä aikaa kunnolla, vaikka lähes päivittäinhän mä edelleen muistan sen tytyn mielessäni. Plääh.

Jouduin tänään soittamaan hoitajalle et Anksilon-resepti pitää uusia; en ois halunnut soittaa vaikka soitin sille kivemmalle. Meni jotenkin maku viimeks koko paskasta, voitte vain kuvitella. Mut joo, tänään oltiin Eetun kaa ahkeria ja käveltiin kaupunkiin Eetulta, käytiin noita ostoksia ostelemassa, apteekis ja palkinnoks RAXissa syömässä (hyi vittu, mut en ollu käyny vuosiin ;O). Tai no, oli meillä nälkäkin. Sit kaupassa ja takas Eetulle. Oli hirveen mukaisa olo koko päivän.

Ja nyt kun katoin porukoiden seurassa Vain elämää -ohjelmaa, ja kuuntelin Apulantaa uudelleentulkittuna, tuli... jänniä fiiliksiä. Väsymys painaa jo vähän, muttei toisaalta nukuta vielä. Tiedän että tästä tulee taas tää "mee jo nukkumaan" -matsi, kun nuo eivät ymmärrä et oikeesti, oon kohta kaksviis enkä kaks pilkku viis. Ärsyttää aina joskus. Iski melankolia päälle. Ei varsinaisesti masenna siis, mut sellain. You know.

Ei mulla oo mitään varsinaista asiaa. Parempi kai lopettaa eikä vaan höpöttää. Varsinkin koska melankolia. Voi tapahtua kauheita. Ja en tiedä. Kaipaan juttuseuraa, ihan vaan höpötystä varten, tulkaa jutteleen fb:ssä? :) Perkele :)

np: CMX - Pelon enkeli

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti