Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 9. lokakuuta 2014

Valivali, seliseli ja muut

Huomenna on se päivä. Aamulla (kai??) lääkäri, Eetu lähtee mukaan. En vain nyt tiedä onko mulla lääkäriä, sillä kun kysyin hoitajalta käykö se että Eetu tulee mukaan niin vastaus oli jotakuinkin että "olen yksin mutta käyhän se :-)" (ja kyllä, hymiö!). Jos mulla ei oo lääkäriä niin vittu ammun kaikki. Mitä hoitoa se on että lääkärinaikakin perutaan? Onneks tää on tosiaan se kivempi hoitaja, joten voin ainakin valittaa Eetun avustuksella että tää ei nyt vaan toimi.

Huomenna on se päivä. Lähden Nooran luo Jyväskylään. Bussi lähtee 12:45, pelottaa että miten selviän siitä matkasta. Perillä 15:00, pitää jättää kamat Matkakeskukselle säilöön ja sit kolme ja puoli tuntia hengailua kunnes näen Nooran! Jännittää tääkin; se hengailu, se et onko mulla Apulannan keikalle lauantaiks lippu kun maksoin sen mutta en oo varma toimiko homma vaikka soitin kyllä Jelmu ry:n äijälle että YHYY ja se vakuutti että kyl mulla on lippu vaikka... en tiedä. En jaksa selittää.


Mun piti pestä se marsuhäkki tänään. Eetu lähti ryhmään, menin samalla kotiin. Avasin oven ja totesin et vitut ja alkoi itkettää vain. Nukuin koko ajan oikeastaan (näin unta alpakoista ja kaikkea sekavaa ja pelottavaa, tai siis alpakat oli ainoa jees -asia) ja ahdisti sekin. Ääh. Tunnen itseni niin huonoksi, niin surkeaksi. Mietin jo hyppääväni parvekkeelta, mutta hylkäsin idean koska tuntui liian raskaalta ajatella sen suorittamista. 

Kaadoin lasillisen Pepsiä lattialle ja vituttaa edelleen. Mulla on huomiseks bussiin omenalimsaa, pähkinöitä ja välipalapatukoita, nomnom. Ahdistaa kaikenlainen; rahanpuute, shoppailuhimo, se että mulla on sairaalalasku ja myöhästymismaksu -kombo maksettavana (70€), huominen jne. Se että oon minä. Kaikki perkele. Ääh ei mulla kai enää mitään. Ääh ja plääh. Anteeksi ja toivottakaa tsemiä?

np: Apulanta - Tunnit

2 kommenttia :