Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 28. lokakuuta 2014

Wish to explode into pieces


Maailma pyörii, pyörii, pyörii. Mua oksettaa. Oon ottanut jo yhden Opamoxin, mutta sen vaikutus on olematon tai poissa kokonaan vaikka otin sen jo reilu puoli tuntia sitten. Aivoissa juoksee että jos oksentaisit niin se saattaisi helpottaa. Mutta kun en osaa oksentaa "turhaan". Otan toisen Opamoxin, ahdistaa. Onneksi sentään kasvojen kuumotus on loppunut, eli Deprakinen vieroitusoireet ovat kai loppuneet. Saa nähdä miten käy kun tiputan loputkin lääkkeestä pois. Mutta joo. Ahdistaa. Yritän selittää äidille miltä se tuntuu; kun rintaa painaa ja oksettaa ja se kipu painaa kasaan ja jäsenet jännittyy.

En nukkunut juurikaan sinä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Sainkohan mä neljän jälkeen unen. Sunnuntaina meninkin sit puoli kuus illalla nukkumaan, maanantaina seiskan jälkeen. Tää päivä mennyt nukkuessa. Oon kovin väsynyt juuri nyt, tän ahdistuksen lisäksi. Toivon niin et lääkäri ehtis torstaina mukaan mun tapaamiseen, edes hetkeksi. Haluan sanoa: Opamox ei toimi. Haluan sanoa: Deprakinen lopetus on mennyt ihan jees(?). Haluan sanoa: en jaksaisi enää siltikään, tätä ahdistusta ja tätä elämää.

Musta tuntuu et maailma hajoaa mun ympäriltä, ympärillä, enkä voi mitään. En osaa sanoa miksi, tai miten, mut siltä se tuntuu. Sekavaa. Jalka tärisee, mun on tehnyt päivittäin mieli viiltää ja nukun edelleen huonosti. Silti haluan vain nukkua. Monia tunteja, liikaa. Huomenna pitää kai herätä ehkä mahdollisesti jo viideltä. Aamulla. Jos käy huono säkä, mutta tarvitsen kyydin kaupunkiin niin en voi valittaa.

En edelleenkään jaksa puhua kellekään, en olla yhteyksissä, en mitään. Porukat riittää, niille voi sanoa et painukaa nyt vittuun mä nukun. Ne ymmärtää. Tai ainakin yrittävät. Mä en vaan. Jaksa. Olla sosiaalinen. Se tuntuu liian raskaalta, ihmiset on sotkuja ja sotku on pahasta mulle nyt. Silti aina välillä ikävöin ystäviä, yritän sanoa pari sanaa ja ainakin hei mä ajattelen teitä. Anteeksi etten jaksa nyt. Oon tyhjä.

np: Softengine - Something Better

2 kommenttia :