Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Devil in the details


Niin paljon kaikkea mikä juoksee mun pään läpi ja silti mikään ajatus ei jää sinne tekemään pesää. Niin paljon tyhjää, niin paljon tyhjyyttä. Niin paljon huolta, niin paljon väsymystä, niin paljon. Ja ei mitään. Kaikki iskee tuhannella päin kasvoja ja puff ne ei tunnu silti miltään vaan katoavat savuna ilmaan. Mä haluaisin tuntea, mutta en silti tätä tai niitä. Poli on vasta viikon päästä. Vaikka kaikki on jotenkin turhaa niin muhun sattuu vaikka ei satukaan. Oon ristiriitojen kuningatar. Mul on pipo päässä ja kultakäädyt kaulalla ja voisin kuristua niihin. Osaisinpa kadota, osaisinpa kadota. Mä en jaksa, mä en halua jaksaa. Ja kaikki on silti muka ok. Voi vitut ja.

Mä huudan auttakaa vaikka mikään ei oo pielessä ja kaikki hajoaa mun ympärillä vaikka mikään ei oo pielessä ja mä en kestä enää vaikka mikään ei oo pielessä ja vaikka mikään ei oo pielessä kaikki on. Mut on täytetty huolella, mut on täytetty tuskalla, mut on täytetty pahalla ololla, mä oon täytetty eläin. Mä haluaisin oksentaa ja käydä punnitsemassa aamupainon vaikka on ilta. Mä haluaisin juosta ja madella vaikka niin ei voi tehdä samaan aikaan. Mä haluaisin halata teitä kaikkia ja vetää jokaista vastaantulijaa turpaan koska en jaksa. Mä haluaisin kaiken ja en mitään. Lyökää mua ja vetäkää hiuksista, naurakaa mulle ja tappakaa mut. Mä en halua kuulla enää sanaakaan. Apua muhun sattuu vaikkei ole syytä. Apua muhun sattuu ja se on mun syytä. Älkää huutako enää. Älkää riidelkö enää. Antakaa mun olla. Päästäkää minut pahasta. Pyydän anteeksi ja sylkäisen kasvoillesi.


np: Placebo - Exit Wounds

5 kommenttia :

 1. you don't have to lie ♥. niinkuin sanoit mulle: stay safe. s

  VastaaPoista
 2. "Älkää huutako enää. Älkää riidelkö enää. Antakaa mun olla. Päästäkää minut pahasta. Pyydän anteeksi ja sylkäisen kasvoillesi." Miten voi olla noin hyvä kirjottamaan ^?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajatuksenvirta on kumma juttu :D kiitos? :3

   Poista