Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 18. marraskuuta 2014

If I only could

Eilen yöllä mä hain veitsen porukoiden keittiöstä. Päätin, että kysyttäessä sanon, et jätin yrityksen kesken, koska toi jälki ei oo paha. Todellakaan. En ees kunnolla rikkonut sitä ekaa kerrosta ihon jälkeen. En tiedä hienoja termejä. Millekään. Todellisuudessa käytin aikaa tunnin että sain sillä säälittävän tylsällä esineellä tuonkin verran aikaiseksi. SÄÄLITTÄVÄÄ. Hävettää eniten ehkä ikinä. No ei, mutta siis. Se, etten onnistunut. Vaikka yrityksen puutteesta ei voi syyttää. Olin niin vihainen itselleni, en tiedä edes miksi, ja viiltäminen oli liikkunut päässä jo jollain tasolla viikkoja. Impulssi.


Oon Eetulla. Käytiin keskustassa, mä ruokin marsut ja sit käytiin kaupassa. Pelattiin Last Night On Earthia, ja varmaan Carcassonnea vielä. Harmittaa kun Catania ei voi pelata kuin vähintään kolme pelaajaa. Oon sortunut herkuttelemaan, mut kai nyt kerran viikossa saa vähän mässätä? Oon silti syönyt ruokaa ja hedelmiäkin. Kohta vois vetää vielä pari satsumaa ♥ Väsyttää semisti, mut ei voi mitään. Huomenna aion herätä seiskalta aamulla ja matkata iskän ja veljen mukaan. ... ... ... ... Ei mulla kai muuta. Turhaa tekstiä, turha minä. Jejee. Tällänen ny. Tällä kertaa. Höh.

np: Placebo - Running Up That Hill

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti