Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 25. marraskuuta 2014

I'm an addict for dramatics; I confuse the two for love

Maailma heiluu mystisiin suuntiin; ehkä (ja mahdollisesti toivottavasti). Oon vähän (=ihan) sekaisin tän ns. elämäni ja sen päätösten kanssa. Vaikeita, vaikeita asioita. Helvetti, tarvisin oraakkelia tai jotain. Jotain, joka tietäis oikeat vaihtoehdot ja ratkaisut. Nyt. Heti. En voi kirjoittaa sen enempää tästä. Muuta kuin että koko elämä menossa tietyiltä osin remonttiin - jos on. HELVETTI KUN EN TIEDÄ. En oikein osaa puhuakaan tästä kenellekään, ja silti osaan. Mutta en sit taas. Ehkä en halua. Vielä ainakaan. Vatsassa perhosia, jotka eivät saisi olla siellä.

Heräsin puoli tuntia sitten outojen unien jälkeen. Stressaan, haluaisin kaiken ratkeavan itsestään PIM, mutta kun se ei käy mun elämässä. Mä aina kiirehdin kaiken kanssa ja yritän kovasti taistella vastaan tällä kertaa. Saatana sentään. Kai mun pitää keskustella äidin kanssa tänään kahdestaan. Se on vanhempi, viisaampi ja tahtoo vain hyvää mulle. Jos se osais auttaa. (Ongelma on että pelkään hirveästi epäonnistumista ja feilaamista ja kaikkea sen suuntaista ja olen saattanut tehdä sen jo nyt.) Haluaisin olla kovinkin rehellinen, mutta ei sitä heti voi pläsäyttää naamalle kaikkea paskaa. Joo, hiphei ja vittu.

Toissayönä en taas nukkunut. Valvoin hienosti koko yön, nukuin eilen iskän työpaikan tuolissa noin neljäkymmentäviisi minuuttia ja sit sen jälkeen tapasin Saran. Sen jälkeen venailin iskää ja Ottoa töistä; klo 16 sijaan mun noudettiin hmm klo 17 jälkeen. Tuhlasin mä sillä aikaa mahtavat kolme euroa, joita ei ois pitänyt, ja ostin sellaiset - ööh - sanotaanko niitä ranteenlämmittimiksi? En tiedä, mut sellaiset jännät. Kun lapasissa tulee aina liian kuuma, ellei oo joku -30 pakkasta. Helvetti. Jos joku on oraakkeli siellä ruudun toisella puolella niin ottakaa yhteyttä ja sanokaa että "rauhotu ny saaaaaaaaatana!". Ei mul muuta. The end.


"I've got a bad feeling about this."

np: Taking Back Sunday - A Decade Under the Influence

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti