Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 22. marraskuuta 2014

mietin-puoli-tuntia-otsikkoa-keksimättä-sitä

Olen paha, enkä lajittele näitä teille hienosti eri kategorioihin. Näitä tuli huikeasti, wau, kiitokseni ovat rajattomat ♥! Vastaukset ovat siinä järjestyksessä, kuin missä... no, eka tuon "varsinaisen" kysymyspostauksen vastaukset, sitten tuohon "huomautuspostaukseen" jätetyt. Vastaan kaikkiin. Kaikkiin. Vaikka menisi ikä ja terveys (vaikka ikää on aina liikaa näin vanhana ja ainakin mielenterveys on menetetty :D)!

(sori mä saatan olla muuttanut kysymysten muotoilua hieman, mutta 
yritän säilyttää idean siellä pohjalla, toivottavasti tää on teille ok :3!!)


HELPOIN MT-ONGELMA KESTÄÄ? ENTÄ VAIKEIN? (esim. ahdistus vs. masennus?)
- Sanoisin... Sanoisin että. Helpoin on tavallaan psykoosi. Koska vaikka se on hirveä olotila, ja se oli mulla ainakin niin sietämätöntä taistelua. Mutta se on helpoin hoitaa, imo. Ja silloin oot sen verran sekasin ettet täysin tajua tilannettas. Kun taas esim. kun ahdistaa jäätävästi niin oot niin tietoinen kaikesta että sekin jo sattuu. Sanoisin vaikeimmaksi kuitenkin... Psykoosin. :D Oon yks ristiriita, tiedän :D

TYKKÄÄNKÖ UIMISESTA JA SAUNOMISESTA?
- TYKKÄÄN! Varsinkin saunomisesta, en oo hyvä uimaan. Mut kuumana kesäpäivänä on kiva lillua tääl porukoilla järvessä, toi on niin matala toi ranta ja se vesi niiiiiiiiin lämmintä sen takia ♥ Ja mikään ei voita isovanhempien mökin saunaa!

LEMPIELÄINLAJINI (marsuja ja rottia ei lasketa)?
- Aavikkokettu! Tai liito-orava! Tai joku tollain isosilmänen isokorvanen (Joonakin käy aka basenjikoira!). Ja ranskanbulldogit on kans kivoja koiria. Ja tykkään kissoistakin. Hei onko kauheesti eläimiä mistä en pidä jos ne on söpöjä? EI!

ONKO MULLA MITÄÄN OMIA HASSUJA SANOJA ASIOILLE (ns. oma kieli)?
- Eeeeeiiiiiiiiii kai? Tosin sanon äitiä "maaksi". Siis maa. Se on mun puhelimessakin nimellä "maa".

MILLAINEN ON MIELESTÄNI AITO IHMINEN? MITÄ AITOUS ON?
- Aito ihminen on oma itsensä. Se ei esitä mitään, mitä ei ole. Aitous on sitä, että uskaltaa olla oma itsensä, ja tavallaan myös sitä että voi myöntää ettei uskalla/pysty olemaan oma itsensä. Aitous ja rehellisyys kulkevat musta aikalailla käsikädessä. Noin lyhyesti.

JOS VOISIN ALOITTAA ELÄMÄN KOKONAAN ALUSTA (syntyä ja tehdä kaiken uudestaan), ALOITTAISINKO ALUSTA? MITÄ TEKISIT TOISIN, VAI MUUTTAISINKO MITÄÄN?
- Tähän tietty "pitäis" vastata että TIETTY ALOTTAISIN. Mutta. En. En alottais. Mun elämä voi olla paskaa, mut se on tehny musta mut. En olis minä muuten. Ja ei mun elämä nyt läpipaska ole vaikka se usein siltä tuntuukin. Mä en jaksa jossitella. Se on usein erittäin turhaa. Joten näil mennään.


ONKO MULLA MITÄÄN NS. ILTARITUAALEJA (asioita, jotka pitää tehdä ennen nukkumaanmenoa)?
- Ei ole :D ONPAS! Lääkkeidenotto. Ei muuta.

PARHAIN UNI, JONKA OON KOSKAAN NÄHNYT:
- Jaa-a. En muista unia. Ja yleensä jos näen unia ne on aika painajaislaatuisia (varsinkin jos ne jäävät mieleen). Eli sanon: en muista.

MILLOIN MASENNUKSENI/AHDISTUKSENI ALKOI (vuosi, hetki, tietty asia)?
- Sanoisin että oon ekaa kertaa ollut masentunut yläasteella. Oisko kasin kevät - ysin syksy -akselilla. Ja siitä ei olla menty ainakaan parempaan suuntaan... :D Tähän johti varmaan kiusaaminen, se että olin "erilainen" muihin verrattuna, koulustressi...

MILLAINEN OLI ENSIMMÄINEN IHASTUKSENI?
- Oi, meidän piti mennä naimisiin! Mua kosittiinkin (tai siis kättäni pyydettiin mun äidiltä) - siis joskus alle kouluikäisenä. Näen edelleen unia tästä jätkästä, unia joissa mennään naimisiin jne. Se oli myös on-off -ihastus koko ala-asteen ajan. Ah ja voih, niitä aikoja! :D

MITÄ LÄVISTYKSIÄ MULLA ON OLLUT?
- RIP snakebites. Tällä hetkellä multa löytyy: bridge, nännilävärit, 4mm septum, medusa, labret alahuulen keskellä, industrial, nostril x 2 ja 18mm sekä 3mm venytykset x 2.

MITÄ TATUOINTEJA MULLA ON?
- Teksti "Chaos engine inside" oikeassa käsivarressa (siinä on myös tähtiä, timantti ja ruusu, ja se on ihana ♥), oikeassa ranteessa teksti "Mom♥" ja oikeassa jalkapöydässä pääkallo, joka kätkee sisäänsä suutelevan viktoriaanisen pariskunnan!


MILLAISTA ON OLLA ONNELLINEN?
- Onnellinen. Hmm. Mulle aika vieras käsite. Kirjoitan millaista mä kuvittelen että onnellisuus on: onnellisuus on sitä, kun mikään ei huoleta liikoja. Onnellisuus on sitä, kun sun pää ei käske sun tappaa itseäsi. Onnellisuus on ystäviä ja perhe; läheisiä ihmisiä. Onnellisuus on terve mieli ja terve ruumis. Onnellisuus on sitä, että sä jaksat ja voit ja pystyt. Onnellisuus on sitä, että sä tunnet olevasi elossa.

HÖLMÖ INSIDE-JUTTU, JOKA MULLA ON JONKUN KANSSA?
- Ei mulla oikeen ole. Kai. Vaikea sanoa. Veljen kanssa yritetään aina muka-iskeä toisiamme kysymällä "käytsä usein tääl" ja sit kulmia kohotamme silleen vihjailevasti? Lasketaanko se? XD

JOS MULLA OLIS PALJON RAHAA, MITÄ TEKISIN?
- Varmaan maksaisin eka laskut pois. Hehs. Ostaisin vaatteita ja lävistyskoruja. Ja jos mulla ois oikeasti ihan vitusti rahaa, lahjoittaisin sitä (nuorten) mielenterveyspalveluiden parantamiseen. Ja ehkä eläimille. Aika perusjuttuja, en mitään ihmeellistä.

MILLAISESSA FIKTIIVISESSÄ MAAILMASSA HALUAISIN ASUA?
- Apua! En mä tiedä. Musta tää "tavallinenkin" maailma on ihan tarpeeksi jännä! Mut ois hauska kokeilla jotain tulevaisuuden maailmaa. Esim. tällä hetkellä oon rakastunut Routasisarukset-trilogian maailmaan ;_____; ♥

GUILTY PLEASURE LEFFA (joku paska mistä tykkään silti hirveästi)?
- Ääh. En tiedä. Mikä lasketaan? Jostain syystä pidin hei tuota tuosta "Sisko tahtoisin jäädä"-leffasta! XDDDDDD Se on aika guilty pleasure! :D

ENTÄ SAMAA SARJAA (guilty pleasure) MUSIIKKIA?
- Ei oikeastaan. Ennen ehkä olisi voinut ollakin, mut nykyään oon hyväksynyt sen, että pidän (ja saan ja voin pitää) vähän kaikenlaisesta musiikista. :3


MIKÄ FANTASIAOLENTO OLISIN?
- Tietty joku keiju ois söpö. Mut. Oisin varmaan... Noita :D (Onks ne fantasiaolentoja? XD)

ELÄMÄNOHJE TEILLE KAIKILLE:
- Älä stressaa turhia, ota elämästä kaikki irti, nauti, rakasta, tee mitä rakastat, hanki sinun arvoisia ihmisiä ympärillesi, hanki ja ota vastaan apua kun/jos sitä tarvit. Rakasta itseäsi (myös huonoina päivinä).

SUURIN MIELIPITEENI / MIKÄ TAHANSA TÄRKEÄ MIELIPIDE:
- En oikein tiedä. Ehkä vapaus, vaikka se nyt ei ole mikään "mielipide". Mutta siis. Arvostan vapautta, ja musta ihmisen pitäisi saada olla vapaa ajatuksiltaan ja teoiltaan (tietysti en tarkoita että jos mieli tekee saa tappaa toisen, tai muuten aiheuttaa vahinkoa ympäristölleen, mutta siis, jos pystytte ymmärtämään? :D).

LEMPPARIELOKUVAGENRENI? + LEMPIELOKUVA? (lempielokuvaa kysyttiin kahdesti :3)
- Lempielokuva on Kaunis mieli tai Girl, Interrupted. Ainakin mitä muistan. Ja tietty Potterit! Genre... hmm. Kuhan ei ole jotain perseilykomediaa :((((((( Tai kauhua.

MITEN NIMEÄISIN LEMMIKKIKISSAN, -KOIRAN JA -LINNUN?
- Se riippuu hirveästi sen ulkonäöstä! Jos mulla ois se ranskanbulldoggiuros, se ois Däni. Kissa... En osaa sanoa. Linnuista en pidä lemmikkeinä, joten se ois ehkä "olesaatanahiljaa" :DDD

JUURI _TÄMÄN_ PÄIVÄN KOHOKOHTA?
- Näihin kysymyksiin vastaaminen! Katien ja Saran kanssa jutteleminen! Pepsi Max pitkästä aikaa (:D!)!

JOS HISSI JÄISI JUMIIN, KUN OLEN KYYDISSÄ, MITÄ TEKISIN?
- Varmaan eka iskis paniikki (että riittääkö puhelimessa akku, koska), sit soittaisin siihen hätäpalvelunumeroon ja huutaisin puhelimessa paniikissa apuaaaaaaaaaaaa. (Oon kerran jääny hissiin jumiin veljen ja serkkujen kanssa. Onneks siivooja ylemmässä kerroksessa painoi hissin kutsunappia ja se ihmeellisesti liikkui ja päästiin ulos. Ei kyl menty hissillä enää sen jälkeen sillä reissulla!)


JOS VOISIN MUUTTAA VAIN YHDEN ASIAN MUN ELÄMÄSSÄ, MINKÄ MUUTTAISIN?
- Jaahas. Hmm. Nää on niin vaikeita. En haluais poistaa mun sairautta, koska se on niin iso osa mua. Ei sitä tiedä jos vaikka "saisin" jonkun HOO II VEEN vaihtokaupassa. Ei tiedä koskaan. Joten. Muuttaisin sen, että osaisin käyttää rahaa oikein!

LEMPIKIRJANI LAPSENA?
- Hmm. En muista ihan pienenä, tykkäsin paljon kirjoista jo silloin. Mutta. Ala-asteella ihan selkeesti Kapteeni Sinikarhun 13½ elämää. Rakastan sitä edelleen.

MINKÄ IKÄISENÄ OPIN LUKEMAAN? ENTÄ KIRJOITTAMAAN?
- Nyt pistit pahan! Lukemaan opin ekalla luokalla, nopeasti, pääsin "edistyneitten" ryhmään lähes heti. Kirjoittamaankin, siis oikeasti, opin varmaan koulussa. Kyllä mä osasin nimeni kirjoittaa jne., mutta muistaakseni mä en osannut ennen ensimmäistä luokkaa vielä kumpaakaan taitoa.

MISTÄ ASIOISTA PIDÄN ITSESSÄNI (luonteessa ja ulkonäössä)?
- Luonne: olen mielestäni huumorintajuinen ja kohtalaisen hauskakin jos sille päälle satun. Olen myös... sellainen. Avoin luonne? Ulkonäkö: lävistykset, tatuoinnit, silmälasit. Silmät ja huulet. Kynsien muoto. Se, että oon muodokas.

MILLAISISTA TYYLEISTÄ PIDÄN IHMISILLÄ?
- APUAAAAAA! En mää tiedä. Helpompi sanoa mistä en pidä. Ehkä. Sellain köhhuoraköh-look ei iske :D Mut siis. Se riippuu. Kun ihminen on ok itsensä kanssa ja pukeutuu niin kuin haluaa / näyttää siltä miltä haluaa niin yleensä ihminen näyttää hyvältä. Ei mulla oo mitään oikein. "Suosikkijuttua".

UNELMAHIUKSET, JOTKA HALUAISIN: (tää oli kahdesti tää kysymys, vain yksi vastaus!)
- Esim. täällä oli kaikkea ihanaa ♥ Tähän viel kuvakin, jossa viel nätti tytykin! TAKKUTUKKAAA ♥


HYVÄ MUISTO LAPSUUDESTA:
- Mä muistan todella vähän (varsinkin hyviä asioita) lapsuudesta. Mut yks minkä muistan (ja josta pidän) on se kun meil oli veljen kanssa sellaset puol metriä pitkät, isot kuorma-autontyyppiset autot (hienosti sanottu hermanni), joilla me laskettiin mäkeä ja ukki oli mein kaa pitämässä hauskaa.

PARAS VUOSI / AJANJAKSO ELÄMÄSSÄNI:
- No deal. En tiedä. Hmm, no, tavallaan osasto 51. Silloin tunsin sen jonkun vikat puoltoista kuukautta siel olevani ihan jees ihminen lähes koko ajan?

TYKKÄÄNKÖ HALAAMISESTA?
- En aina. Mut yleensä. Nykyään.

OLIKO MULLA LAPSENA (tai nykyään) LEMPIPEHMOLELUA?
- Ei oo nykyään :( Mutta lapsena mulla oli mun unikaverinalle, nimeltään (hyvin luovasti) Uninalle. Mul oli itseasiassa kaks niitä, samanlaisia :D

MITKÄ ASIAT OVAT KAIKKEIN TÄRKEIMPIÄ MULLE?
- Perhe. Ystävät ja kaverit. Hyvä hoitosuhde ja lääkitys. Eläimet.

PIDÄNKÖ ENEMMÄN PIMEÄSTÄ VAI VALOISASTA AJASTA (talvi vs. kesä)?
- Täytyy sanoa, että talvi ja pimeys (ja syksy ja pimeys) viehättää enemmän.


MITÄ ODOTAN ENITEN TULEVALTA?
- HMM. Mun on edelleen hyvin vaikea kuvitella tulevaa. Joten tähän on erittäin vaikea vastata :/ Ei mulla oikein ole mitään. Sellaista. Suurta Odotettavaa. Pieniä asioita. Rakkautta, ystävyyttä. Sellaista. Arkista.

PIDÄNKÖ JOULUSTA?
- KYSYTKIN VIELÄ. Parasta aikaa vuodessa. For realz. Rakastan ♥

PIENIÄ (kummallisia) FAKTOJA MINUSTA:
- tanssin usein samalla kun kuuntelen musiikkia - siis istuessani
- ...ja ilmeilen itselleni usein katsoessani peiliin
- kun innostun, heilutan käsiäni hillittömästi
- en ole koskaan kokeillut tamppooneja (:DDDDDDDDDDDDDDDDDD)
- olen allergisoitunut nikkelille
- mulla on isän vanha jättikokoinen yöpaita päällä _just_nyt
en mä keksi muita, eikä noikaan niin kummallisia olleet :((((((((( anteeksi.

HALUAISINKO MATKUSTAA JONNEKIN?
- OI KYLLÄ. Saksaan. Jaappaniin. Islantiin. Uuteen-Seelantiin. Oi kyllä :3!

OLENKO ENEMMÄN INTROVERTTI VAI EKSTROVERTTI?
- Tää on paha. Kai mä kuitenkin oon enemmän ekstrovertti vaikka jostain kumman syystä haluaisin mieltää itseni introvertiksi? Joo, kyl mä ekstrovertti oon.

MITÄ AISTIN JUURI NYT (kuulen, näen, haistan jne.):
- Kaijuttimissa soi Taylor Swiftin eka albumi (se sellainen country), tietokone hurisee, näppäimistö ööh napsuu? :D Näen Pepsiä lasissa, tän näytön sisällön, puhelimen, näppäimistön, Kourallinen tabuja -kirjan ja kaikenmoista mitä tähän on kerääntynyt (kamera, koruja, laskuja...). En oikeastaan haista mitään (nenäkin on tukossa - aina), mut maistan suussani Pepsin :3


MILLAINEN OLI ENSIMMÄINEN SEKSIKOKEMUKSENI?
- Nooh. En muista juuri mitään muuta kuin että olin helvetin tiukka ja se sattui kuin saatana ja verta oli katossa asti (no ei). Ei ollut siis mukava. Onneks nuo epämukavuudet jäi siihen.

YLEISESTI SEKSUAALISUUDESTANI:
- Ööh. Oon kamalan seksuaalinen henkilö. Ollut aina. Jostain alle kouluikäisestä asti. Nykyään vaan lääkitys vie lähes kaikki tuntemukset pois, mutta onneks mä saan siitä tunnepuolella kuitenkin tyydytystä. Pitääkö tässä vielä mainita se, että miellän itseni biseksuaaliksi, vaikka en ole koskaan ollut naisen kanssa sillain hihi. ... ... ...

KAUNEINTA MITÄ MULLE ON SANOTTU (ei saa miettiä liikaa, eka asia mikä tulee mieleen):
- "Rakastan sinua"; sellaisella hetkellä kun sitä vähiten odotti.

USKONKO UFOIHIN?
- Riippuu mitä tarkoitetaan "ufoilla". Uskon, että maapallon ulkopuolella on elämää, jos tässä sitä haettiin :)

ENTÄ AAVEISIIN, IHMISSUSIIN YMS.?
- Aaveet on vähän niin ja näin, johonkin kuolleiden henkiin saatan hieman salaa uskoakin. Mut en mä mitään ihmissusia usko olevan olemassa :/

OLENKO OMASTA MIELESTÄNI KAUNIS? (näitäkin oli kaksi :3)
- Vastaan lyhyesti: kyllä, mutta erittäin harvoin.

MIKÄ ARKINEN, PIENI JUTTU SAA YLEENSÄ EDES PIENEN HYMYN HUULILLENI?
- Apua. No esim. se kun joku on kommentoinut jotain kivaa tänne blogiin! ♥

OLENKO SEURUSTELLUT (ja kuinka monta kertaa)?
- Olen. Kahden eri henkilön kanssa. Useamman otteen molempien kanssa. Tai siis. Ekan kanssa hmm, kahdesti? Ja tokan kanssa hmm... kolmesti? XD Ja nyt jankataan eipäs-juupas-entiedä-joojoo -vaiheessa.

HALUANKO NAIMISIIN JA LAPSIA (se perus punainen talo ja perunamaa -unelma)?
- Mielellani haluaisin. Lapsiakin ehkä. Oon aika perinteinen näissä arvoissa, että kai sitä vois sanoa että tuo unelmakin kelpais. Mutta en laita vastaan jos vastaan tulee jotain muuta mukavaa.


JOKIN FOBIANI?
- Mulla ei ONNEKSI ole mitään fobia-tasoista. Mutta pelkään mm. pimeää, "pahojen" ihmisten kanssa saman ilman hengittämistä ja kaivon kansille astumista.

HAUSKA JUTTU SIITÄ, KUINKA OLEN NOLANNUT ITSENI:
- Apua nyt pitäis kyllä keksiä. Tää nyt ei oo kovin hauska ehkä, mut kun tunnustin ensirakkaudelleni tunteeni (mesessä ♥), tämä ei vastannut mitään. Panikoin. Odotin viisitoista minuuttia, kunnes kirjoitin et "joo, anteeks, unohda koko juttu, ei ollu tarkotus". Ja vähän ajan päästä tää vastaa et "sori olin paskalla mitä asiaa oli?". Noloa tässä se, et tunteisiini ei vastattu ja oli se ny noloo vetää sanansa takaisin (ööh, ehkä?) ja hauskaa koska mainitsin sanan "paska". Nojoo ei ollu hyvä vastaus tämä.

ENSIMMÄINEN HARHANI:
- (Tää kuulostaa sarjalta "ensimmäinen sanani" :D:D::D:D::D:D::D:D) Hmm. Rehellisesti en muista. Varsinaisestihan mulla ei harhoja ollut kuin yksi (?); se "toinen Elina", ääni päässäni.

MITEN OON VENYTTÄNY VENYTYKSIÄNI?
- Ööh. Miten nyt venytetään. Laitetaan aina edellistä hieman isompi koru liian pieneen reikään :DDD? Ihan venytyskoruilla? Normaalisti? En tiedä? Rasvaa ja lämmintä vettä, joskus sauna, apuna.

MITEN HOIDAN TAKKUTUKKAANI?
- Ööh. Huonosti. Pesen kerran, pari viikossa runsaalla vedellä otsarit ja päänahan (ja silikonittomalla shampoolla). Revin niitä irti toisistaan. Ja yritän muistaa ja jaksaa pyöritellä niitä, mut näissä oloissa on vähän liian vähälle jäänyt. Huooooh :(((( Oon huono hiustenhoitaja yhyy ;______;


LEMPIPELINI?
- Lautapeli vai videopeli? Lauta-/korttipeleistä varmaan ikisuosikki on Bang!. Videopeleistä... no eihän sitä voi kieltää, Simssit (ja tällä hetkellä The Sims 4). Mutta tuol mun esittelyssä on lueteltu muitakin :)

LEMPISARJA?
- En katso televisiota oikein. Pidän enemmän animeista, vaikken oo katsonutkaan niitä piiiiiiitkään aikaan. Niistä mun lemppareita on/oli Jigoku Shoujo, Higurashi no Naku Koro ni ja Blood+. Skins on toisaalta näistä "oikeista" sarjoista ihan hyvä, mitä oon vähän kattonut.

MILTÄ SMILEY-LÄVISTYS TUNTUU SUUSSA?
- Ööh. Mulla ei oo smileya :) Mulla on vain banaani-lävistyskoru tuossa medusassa!

MIKÄ LÄVISTYS ON SATTUNUT ENITEN?
- Varmaankin industrial. Sattui saatanasti, kun mulla on niin paksu rusto just siinä(kin) kohtaa. Toisaalta snakebitesien ottaminen, koska ne oli ekat ikinä ja reikiä oli kaks. Ja tosta "kaksreikää" -syystä myös nostrilit.

MIKÄ TEKEE OLOSTANI PAREMMAN KUN OLET IHAN MAASSA?
- Ystäville puhuminen. Ehkä joskus musiikki. Ruoka (/herkut), shoppailu (/materia). Aina ei tietty tepsi mikään.

USKONKO TASAVERTAISEEN AVIOLIITTOLAKIIN?
- Siis uskonko että se menee läpi vai uskonko siihen noin niinko sillä tasolla että sen pitäisi mennä läpi? Vastaan molempiin: en usko, koska Suomen poliitikot on pässejä idiootteja noin suurimmaksi osaksi :3 Ja tuosta voi päätellä vastauksen seuraavaan, joka on että KYLLÄ, PITÄISI MENNÄ LÄPI.

PITÄISIKÖ MIELESTÄNI KAIKKIEN SAADA MENNÄ NAIMISIIN JA RAKASTAA SITÄ KETÄ HALUAA?
- Pitäisi. Musta on väärin että joillain on enemmän oikeuksia vain esim. koska ovat heteroita. Rakkaus ei katso ikää, ei sukupuolta, ei rotua. Mä en tiedä asiasta paljonkaan (en läheskään tarpeeksi), mutta mun mielestä tasa-arvoa ei ole, jos sitä ei ole kaikille katsomatta siihen vittu minkävärisiä kenkiä pitää jalassa. Siis. Jos ymmärrätte, paska esimerkki :D


MITÄ KAIPAAN LISÄÄ ELÄMÄÄNI?
- Rakkautta, läheisyyttä. Rauhaa. Energiaa. Laihdutettuja kiloja :') Pepsiä :3 XDD

MINKÄ ASIAN HALUAISIN MUUTTUVAN?
- Just nyt, tällä hetkellä, näiden kysymysten ansiosta, haluaisin kauniit ja pitkät takut enkä tätä sotkupäätä (monessakin mielessä sotkupää...). Ja haluaisin pystyä asumaan yksin omassa kämpässäni! Ja laihtua, oikeasti, paljon, normaalipainoon tai edes siihen seitsemäänkymmeneen kilogrammaan :)

MITÄ EN HALUAISI MUUTTAA?
- Minua ihmisenä. Enkä haluaisi menettää/muuttaa ystäviäni.

HALUAN SANOA TÄMÄN KAIKILLE SAMASSA TILANTEESSA KANSSANI OLEVILLE (tai ihan vain kaikille jotka haluavat tukea ja auttaa minua):
- Luota itseesi. Luota huomiseen. Usko itseesi. Pyydä apua, ota apu vastaan. Älä vähättele itseäsi. Ja niille jotka haluavat tukea ja auttaa: Ymmärtäkää, antakaa aikaa, kuunnelkaa. Älkää suuttuko, älkää arvostelko. Olkaa siinä, omina itsenänne, ja olkapäänä jos sitä tarvitsen. Tarvittaessa naurakaa kanssani. Kannustakaa, kun onnistun ottamaan pienenkin askeleen eteenpäin. Rakastakaa minua ja itseänne.

JOS SAISIN YHDEN TYTÖN JA YHDEN POJAN, MITKÄ NIMET ANTAISIN LAPSILLENI?
- tyttö: Veera Valpuri (Veera koska harva nimi sointuu Valpurin kanssa, Valpuri koska mamman äiti)
- poika: Toivo Untamo (tää Untamo tuli ihan heittona mikä kuulosti kivalta, ja Toivo koska ukki)


Kuvat ovat täysin asiaanliittymättömiä tällä kertaa (kuten aina, siis). Oli mukaisa vastailla, koko postauksen tekoon meno reilut kaks ja puoli tuntia sekä puoltoista litraa Pepsi Maxia, kiitos, kiitos, kiitos! ♥ Nyt harkitsen vakavasti koko yön valvomista, koska mun herätys on joskus vähän jälkeen kuusi ja kello on jo puoli kaksi. En sais muutenkaan ko jotku viiden tunnin unet. Eikä mua väsytä. Pari tällasta iltaa jo (vahingossa alla). Juhjooh.

Jokaiselle tänne asti selvinneelle henkinen mitali! HYVÄ TE (ja tekin, jotka jäitte puolimatkaan tjsp :D)! Tää on varmaan pisin postaukseni ikinä. Tähän mennessä niin... Oottakaas. Lasketutan Wordilla sanamäärän NÄIHIN SANOIHIN ASTI, ja se on: 2678 sanaa. Wow. Ja viel täyttä bullshittiä ;) Oon aika tehokas. Tai jotain. On hyvä draivi pääl, ja yks epävalmis postausaihe päässä. Ehkä aloitan sen kirjoittamisen jo, ja julkaisen sit joskus (vaikka saisinkin valmiiks, koska en halua aiheuttaa teille elinanpaskatekstiähkyä). Katotaan muuten huomaako porukat et valvon vai huomaako ne sen vasta liian myöhään. Koska jos iskä käy yöl kusella ja huomaa et valvon niin THERE WILL BE SHOUTING. En tajua, hei kamoon, oon kohta kaksviis, ei mua tarvi vahtia. Osaan ihan ite. Nih.

Mut joo. Kai tää oli tässä. Kuulen tein kuiskaukset ("VIHDOIN")! :D Sammutin valot et jos kukaan ei huomais että valvon. Oikeesti, tää on jo hieman noloa, mutko "mä oon jo aikuinen" -selitys ei mee noitten kaaliin. Eikä se, etten oo ainut joka valvoo. ESIM. VELJENI ON TÖISSÄ TÄHÄN AIKAAN NI ONKO SE SIT OK VALVOA JOS ON TÖISSÄ?? Mut joo. Mut joo. Taidan lopettaa. Mukavaa loppuyötä, hyvää huomenta, tai mitä ikinä sitten kuuluukaan sanoa just sulle just nyt kun luet tätä :3 Tää tyty kiittää, kumartaa ja pitää silmänsä tiukasti sojollaan/auki (wtf? :D).

EDIT:// Psst! Sain vihdoin kutsun Elloon! Jos olet siellä, niin saa seurailla (seurailen mielelläni takaisin - jos osaan, oon aika käsi vaikka toi onkin yksinkertainen kuin helvetti :D)! 

np: Emilie Autumn - Opheliac

11 kommenttia :

 1. elina. sinä. olet. mahtava. hauska. ihana. upea. tärkeä. HAUSKAHAUSKAHAUSKA. pidän sinusta. puspuspus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonono. joku raja ylistämisessäkin! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 2. Luin kokonaan eikä tehny ees tiukkaa! Sun postaukset on aina yhtä mukaansatempaavia. :3

  VastaaPoista
 3. Pakko nyt kommentoida tuosta seksuaalisuudesta sen verran että mullakin lääkityksen aikana kaikki seksuaalinen viehätys toiseen ihmiseen on kadonnut kokonaan :/ kyllä se välillä palaa mut enimmäkseen en koe halua moneen kuukauteen ja toisinaan kokoajan haluisin... :D

  VastaaPoista
 4. Kahlaan blogiasi läpi, olen jo pitkällä. Hienosti toimittu Hermanni. (lämmitti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wow. aina ihana kuulla että joku kahlaa läpi juuri mun blogia ;____; kiitän!

   Poista