Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 7. marraskuuta 2014

So I'm in love with Soap&Skin once again

Moni asia on ennallaan, muutama muuttunut. Mussa. Ehkä. Ainakin tänään. Ja luultavasti vain tänään. Tänään oon ollut iloinen, tänään oon ollut energinen. Tänään satoi lunta, ensilumi tänne. Nautin suuresti valkeudesta aamulenkillä Joonan kanssa. Ahdistus on ollut hyvin vähäistä, tuskin havaittavaa. Mulla on ollut ihan jees päivä siis. Oon kuunnellut musiikkia, jutellut ihanan Katien kanssa hetken höpöjä (mm. siitä kuinka aina ei jaksa nähdä ihmisiä, yyh) ja tehnyt kotihommia. Ihmettelen itseäni.

Illat on silti pahoja. Sänkyyn kun kallistun niin ne tulevat taas ajatuksiin. Oon miettinyt paljon kuolemaa, paljon itsemurhaa, paljon Annua. Oon ollut ahdistunut, superahdistunut ja vähän-vähemmän-ahdistunut. Ikävä on. Annua. Edelleen. Onneksi on muistoja ♥ ... En saa unta kunnolla ajatuksiltani, ja oon harkinnut unilääkettä, vaikka tiedän etten sitä saa. Heräilen yöllä, ja uni on laadultaan huonoa. Aamut sen sijaan nukun. Hyvin. Silti aina lopulta väsyttää keskellä päivää.

Oon porukoilla vielä tiistaihin asti. Iskä ja Otto joutuu lähtemään vielä maanantaiks ja tiistaiksikin Jyväskylään töihin, joten mä vahdin ja ulkoilutan koiraa kun äidilläkin on edelleen pitkiä työpäiviä. Keskiviikkona on hoitajien tapaaminen. Jännittää. Jatketaan kai sitä. Traumadissosysteemikyselyä. Väsyttää just nyt, mut hiukset on märät koska sauna ja voihan. En voi mennä viel nukkumaan. Haluaisin kyllä, väsymyksen puolesta, en sen, että tiedän taas joutuvani sekavien ajatusten kiertoon.

Ehkä sanon moi, ja heitän tähän loppuun taas alastonkuvan itsestäni. Niistähän te tykkäätte. Tulin saunasta, laitoin uuden pipan päähän ja tadaa! (PS. Noita pipoja on H&M:n miestenosastolla hintaan 5€ ainakin Lahen Karismassa, mun on pakko saada pari lisää, ne on ihania, reikä molemmissa päissä jne., hehs jne.) Joten. Moi. Ja tässä tää kaunis kuva musta ja pipasta. :3 Hyvää yötä sit.


np: Soap&Skin - Thanatos

6 kommenttia :

  1. Uuh tuollaista löysää pipoa olen jo kauan kaivannut! Pitää jossain vaiheessa käydä kattomassa löytyykö täältä Hyvinkään H&M:ltä tuollaisia :> En tiennyt tähän mennessä ollenkaan, mistä etsiä!

    VastaaPoista