Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 28. marraskuuta 2014

Tahdon vain nukkua sen pois

Juuri nyt mua ahdistaa niin paljon, etten tiedä mitä teen. Itsensä satuttaminen tulee automaattisesti mieleen, mutten voi toimia sen mukaisesti, sillä kukaan ei saa huomata sitä. Ja joku huomaisi kuitenkin, ja saisin huudot. Mulla on niin paha olo että. Apua. Katsoin epätoivoissani, olisiko mulle määrätty jotain toista rauhoittavaa. Ei ole. 

Soitan hoitajalle. Se sanoo, että lääkäri haluaa tavata mut ennen kuin määrää toista rauhoittavaa. Tapaaminen menee ensi vuodelle, tavataan loppiaisen jälkeen. "Ota kaksi Opamoxia", se sanoo. En usko sen auttavan, korkeintaan väsyttävän mua entisestään, mutta otan kun käsketään. Mä en pysty keskittymään ees kirjoittamiseen, itkettää. Sattuu niin paljon.


np: William Control - Strangers

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti