Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 4. marraskuuta 2014

The trick is to keep breathing


Tänään oon jo maksanut sadallaviidelläkymmenellä eurolla laskuja, ostanut Civilization: Beyond Earth -pelin (ja pelannut sitä), pessyt koneellisen pyykkiä, soittanut Eetulle, syönyt, ahdistunut vailla syytä (?) ja kuunnellut musiikkia. Mikä on paljon ottaen huomioon viime päivien aktiivisuusasteen. Lauantai meni vielä siedettävästi, sunnuntain nukuin sitten koko päivän (olin hereillä koko päivänä ehkä... max. kolme? tuntia). Eilen sentään jaksoin auttamaan hieman iskää ja veljeä töihin, kun niillä oli kiire (olin kyllä ehkä enemmän tiellä?) kun lähtevät tänään Jyväskylään töihin ja kaikki ei ollut vielä valmiina. Siellä sitten puolikoomassa silppusin paperia ja ruuviväännin kourassa vääntelin ruuveja kiinni. Mutta tänään. Ihan eri meno. Vaikka hieman silmissä heittää niin whoooo ja meno eri. Ihan eri.

Ja tosiaan. Oon Joonaa vahtimassa porukoilla, kun iskä ja Otto poistuvat Jkylään ja äidillä on poikkeuksellisesti piiiiiitkiä työpäiviä. Onneks on oma kone täällä nyt tän viikon kun täällä hengaan koiran kanssa. On musiikit, on pelit, ei tarvitse pelätä samalla tavalla että joku stalkkaa mun tekemisiä. Minä ja typerät pelkoni... Ainoa miinuspuoli on etten pääse polin tapaamiseen, koska oon niihin aikoihin kun mulla se piti olla niin juurikin koiran kanssa ulkona lenkillä. Sain sentään siirretyksi sen soittoajaksi, niin ei pääse tulemaan laskua taas. -_____-

En oikein osaa sanoa miten yleisesti menee. Oon nukkunut niin paljon, ollut niin väsynyt jotenkin, että kaikki on mennyt ohi. Ahdistushan se vaivaa, jatkuvasti, koko ajan. Aamut alkaa ja illat loppuu samalla tavalla: sängyssä, ahdistukseen kietoutuneena, hiljaa kuiskaten ilmaan etten enää jaksaisi. Silti mä vaan jostain syystä jatkan, vaikka ajatuksissa kuolema viipyilee aivan liian usein. En ymmärrä, ja sekin sattuu. Ajattelen päivittäin myös ihmisiä, joihin en vain saa aikaiseksi olla yhteydessä. Jotenkin viestien kirjoittaminen tuntuu ylivoimaisen raskaalta ja... En tiedä. Hävettää.

Muistin eilen myös että mullahan on Routasisarukset -trilogian lukeminen kesken, oon vasta hieman puolivälin yli toisessa kirjassa, joten sitähän mun tekee mieli tehdä. Lukea. Pitkästä aikaa. Tuntuu hassulta. Ylipäätään moni asia tuntuu oudolta ja hassulta. Se, että on väsynyt ja energinen samaan aikaan. Että jokin asia innostaa ja toinen latistaa. Kahtiajakoinen olo. Mua revitään taas kahteen eri suuntaan (tai siis, ainakin kahteen), enkä oikein osaa sanoa minne ja miten ja miksi ja voi ääh.

- -

Unohduin tumblrin ja sen ulkoasun pariin liian pitkäksi aikaa (kaksi? kolme? tuntia). Tää teksti vain unohtui tänne. Ja yritin mä ottaa naamakuvaakin mut fuck kun oli vaikeaa. Hehslols. Ja nyt vaivaa se etten riitä itselleni. Katselen kuvia kauniista naisista, upeista hiuksista, meikeistä... Mä en vittu edes meikkaa! (Ja sekin vaivaa.) Päälle sata kiloa ihraa ja rumuutta, sitä mä oon mulle. Vitut. :D Ja silti kehtaan laittaa huonon taidekuvaselfien (vihaan tota sanaa) tänne. JEE. En tiedä. Sellanen en-vittu-mahdu-edes-yhteen-kokovartalopeiliin -olo. Jeejee.


Ei hyvä olo. Perkele sentään. Samaan aikaan haluun bailaa (yksin, tai jossain parhaassa seurassa; ja siis bailaus ei tarkoita kännäystä) ja kadota peiton alle. Edelleen sellain mua-revitään-joka-suuntaan -fiilis. Eikö tää vois mennä jo ohi? Varastin veljen hiirimaton, koska mun datausasema sijaitsee tällä hetkellä tällasen... sähköpianon päällä. Ei kauheen kätevä, mut toimii. Varpaita palelee. Alan eksyä "aiheesta". Voi luoja. Antakaa mun kaikki kestää. Kiitos taas kerran, ja anteeksi (jälleen).

np: Garbage - Only Happy When It Rains

2 kommenttia :

  1. Hehhee, täällä toinen jota revitään aivoista ainakin kahteen suuntaan. Väsyttää ja vituttaa, mutta on silti levoton ja pirtee olo. Tekee mieli käyttäytyä itsetuhosesti mutta sitten taas toisaalta ei. Äh, tää on ihan hemmetin vaikee olo, ei oikein tiedä miten pitäis olla ja sitten sitä vaan jää olemaan siihen välitilaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmm. näinpä. mut toisaalta se voi olla hyvä se välitila, ettei repeä sataan suuntaan? :D

      Poista