Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 13. marraskuuta 2014

Weird stuff etc.

Tapasin hoitajat eilen. Kirjoitin niille kolme sivua pitkän tekstin mun rumalla jättikäsialalla. Lähinnä se oli vain sitä samaa. Mutten pystynyt antamaan sitä niille. En alkuun. Joten me tehtiin eteenpäin sitä dissotraumakyselyä. Lopuksi mä sitten vaan tungin sen niille sopertaen jotain outoa ja sekavaa ja puoliksi juoksinkarkasin paikalta. Pelottaa tavata ne seuraavan kerran (paitsi et seuraavan kerran mulla on aika vain sille öhm kivemmalle?)

Jotain hyvää toivottavasti edes (?): ensi kerraksi ne kyselevät lääkäriltä siitä Opamoxin vaihdosta johonkin nopeampivaikutteiseen. Jänskättää. Tavallaan. Näin tän jälkeen Saran, oli mukaisaa (ainakin mulla :D) ♥ Piristi, vaik olinkin jo aika HEHHEHEHHEHEHEE-mielentilassa jotenkin muutenkin. Ehkä olin nukkunut huonosti (tai siis; olin). Sain käytyä apteekissa, ostettua toisen "reikäpääpipon" ja ööh ööh otin bridgen naamaani. Hups. Sit matkasin Eetun luo.

Selattiin puolilleöin nettiä, Flames of War -juttuja ja kaikkea pöljää, ja lautapelejä! Tän takia mulla on nyt Catan (se peli, se surullisenkuuluisa peli joka silloin joskus ostettiin myös Annulle) ja siihen tulossa lisäosa, jolla siihen saa 3-4 pelaajan sijaan 5-6 pelaajaa. Joululahjani Eetulta ♥! Vähän etuajassa, mutta. Ajatus. Mistä tuli mieleen joululahjat. Veljellekin tuli hankittua joululahja, ja pakattua sen eräs toinen joululahja (mystistäääääääääääää). Ja äidillekin nappasin semikalliin lahjan, jota maksan vielä seuraavat kolme vuotta (mut koska mulla on semisuuri pelko et äiti jostain syystä lukis tätä en uskalla paljastaa tääl vielä mitä ostin ja äiti jos luet ni LOPETA NY SAATANA HETI ettei paljastu, ja älä hätäile, ei se niiiiiin kallis ole!). Mut uskon et se arvostaa. Sitä ostaessani tapasin myös vanhan yläasteluokkakaverin, juteltiin jotain randomia siinä sen jälkeen ko se myi tuon asian mulle. Nauratti jotenkin, kun se sanoi ettei ois tunnistanu ellei ois lukenu mun nimeä henkkareista. On kuulemma niin paljon... ... ... ...ei, ei lisäkiloja (+55kg?? siihen ko ollaan viimeks nähty), vaan rautaa naamassa XD Awws.


Rahat on taas loppu, ja just nyt leijuttaa oudosti. Ja aika, sen kuluminen on jännä. Musta tuntuu et tosta hoitajien tapaamisestakin on viikko vähintään, vaikka siitä on oikeasti vain joku päälle kolkytä tuntia. Muutenkin. Tän aamunkin tapahtumat tuntuu vierailta ja kaukaisilta. Enkä mä muistanut eilen päivällä enää mitään mitä mä olin kirjoittanut siihen kirjeeseen edellisenä iltana. Onko mulla vittu niin suuret suojamekanismit päällä etten halua muistaa sekuntiakaan taaksepäin? MIKSI? En tajua tätä, tai itseäni.

Oon syöny tänään kebabin ja puolikkaan pitsan hehs. Kantapäät on kipeet ko on huonot kengät. Nätit, mutta huonot. Pitää kai huomenna vaihtaa maihareihin. Ja koht vois käydä nukkumaan, haukottaa niin perkeleesti. Mun piti kirjoittaa vielä jostain, mut muistanko? EN. Olo: ei ihmeellinen, mut ihan siedettävä taas kerran. Siedettävä ei vaan jotenkin oo tarpeeks. En tiedä sitten onko mulle mikään. Minkäänlainen. Olotila. Tarpeeksi. Saatana. Ehkä vaan lopetan ko ei oo mitään asiaa. Kai. Enää. Äsh.

np: Ghost Brigade - Stones and Pillars

4 kommenttia :

 1. minulla oli mukavaisaa kun sinä olet niin mukavaisa!! hihii bridge nassut :3 olet ihana elina.

  Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii bridgekaksoset :D:D:D:D::D !!!! ihana sinä ♥

   Poista
 2. Kuvaa bridgenaamasta niinku olis jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin jonku kännykameralaadun tunkea tänne tänään :D kamerasta on akku loppu eikä oo laturia :(((

   Poista