Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

When the sirens call you


Oon nyt (reilut?) pari viikkoa vetänyt rytmillä, jossa valvon joka toisen ja nukun joka toisen yön. Ylläoleva kuva tiivistää fiilikset. Ei kovin mahtavat. Väsyttää ja vituttaa. Huomenna se on vittu soitto hoitajalle et ei tää vetele. Ongelma kuitenkin on, että mä en halua nukkua. Mun on vaikea nukahtaa sen takia, että mua ei väsytä. Olen pirteä kuin peipponen, ja lisäksi mulla on pelkoja nukkumisesta (aka pelkään kuolevani jne.). Ja seuraavana "yönä" vedän sit reilusti yli kahdentoista tunnin megaunia.

Hiukset on paskaset, silmänaluset alkaa tummua ja ei nää fiiliksetkään vieläkään huitele missään korkeissa sfääreissä. Tai no, saatan olla hyper, mut samaan aikaan mua masentaa jossain syvällä. Kai se on tää sekaisin oleva unirytmi ja elämän yleinen paskuus. Nyt pitäisi mennä syömään ja mulla ei ole ollenkaan ruokahalua, vaik joku pieni nälkä kutitteleekin vatsanpohjassa. Taidan olla tosi syvällä, vaikkei siltä kyllä tunnu. Ei tunnu oikein miltään, sitten lopulta. Ei tästä tuu mitään.

np: Softengine - The Sirens

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti