Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 13. joulukuuta 2014

Ash, teal, conifer green and granite with their bff; ocean!


Katie: älä lyö, älä tapa, mut älä jätä mua myöskään henkiin :DDDDD ♥ puss~

Moi vaan. Onnistuin. Mulla on (lue: oli, koska ne meni jo) rahat näihin. Kiitos ööh jumalat? Eli siis merinovillaa, kolmesataa grammaa yhteensä. Vähän kaikenväristä, mutta ah niin ihanaa. Saapuvat varmaan vasta joulun jälkeen, mutta olen toiveikas että ei menisi kovin kauaa. Tästä tehdään takkusia, väritön väripää! OOH ja mm. porukat mm. vihaa. Mut en ole kuollut vielä, paitsi pian ehkä kuolen hypotermiaan koska on niin saatanan kylmä täällä! Vähän on lämmennyt kyllä kädet ja jalat tunnin takaisesta mutta palelee kuitenkin. Ja pissittää, hihi, koska oon litkiny taas yli sallitun määrän Pepsi Maxia... Hupsista huuuuupps. Mutta ottakaa huomioon että voisin myös tuhota maksaani liialla alkomahoolilla tai jotain. En tiedä. ASGgalgks.

Inhoan sitä, kun innostun liian herkästi. Se ei ole kivaa, impulsiivisuus ja tolleen. Paitsi vähän, aina välillä. Tsih. Mut onneks "kaikella on tapana järjestyä", eiks? Juuh. Syön tääl vaaleaa leipää ja kastan sitä sweet chili -soossiin - taas kerran. Voin kertoa, että sen jälkeen Pepsi kivasti polttelee :3 Lisäksi olen huomannut olevani allerginen kumille. Kyllä. Siis niille saatanan o-renkaille nenukissani. Ja se vain pahenee. En tiedä mitä teen, en halua palata siihen vitun renkaaseen septumissa koska tää ööh claw on paljon söpömpi. Mutta se ei pysy paikoillaan ilman o-renkaita, ja niiden kanssa nenää polttaa joka kerta kun korua erehtyy sörkkimään liian voimalla johonkin suuntaan. Hevosenkenkäkin on jotenkin sellain kahden räkäpalleron näköinen :/ Vituttaa.

Ei nukuta yhtään. Tai no, vähäsen. Muttei tarpeeksi. Mut no, onkin perjantai-lauantaiyö, kai nyt saakin piiiiikkasen valvoskella? ... Tein tuossa DID-testin. DID equals to Dissociative Identity Disorder eli tuttavallisemmin vaikka sivupersoonahäiriö. Nauroin. Tää kyseinen testi löytyi monilta sivustoilta, ja sen mukaan yli kolmekymmentä pistettä ja siitä eteenpäin siis niin kertoi korkeasta todennäköisyydestä että mulla ois DID. Sain... kuusikymmentäyksi pistettä, ja omasta mielestäni taas vähän "kaunistelin"? Nooh. Nettitestejä vain nuo, eikä saisi tuosta vetää mitään johtopäätöksiä. Fiksummat (tai "fiksummat"?) tehköön ne.

Ei mulla varmaan muuta tällä kertaa(kaan). Huoh. Liika Pepsin juominen tuntuu kurkussa, hyrrrrrr. Tai sit se on nälkä, mulla nimittäin nälkä tekee sellasen ihmeolon kurkkuun :C Mut jooh. Tällast tänä yönä, toivotaan etten saa jotain mystistä inspiraatiota tehdä toista turhaa postausta :D Ja Katie, oikeesti, anteeks XDDDDDD Oot rakas ♥


np: ††† - †hholyghst†

2 kommenttia :

 1. Hnnngh!!1 :DDD
  en tapa, oot ihana♥ jos vaikka joulun jälkeen sais itsekin tilattua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katotaan sit josko järjestettäis takunpyöritysbileet :DDDDD

   Poista