Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 15. joulukuuta 2014

Child of light


Right now, imah kinda very happy? Mun eka villatilaus on lähtenyt kohti Suomea. Jalkoja vain särkee, ei ollenkaan käsiä. Mun crazyfactoryn tilaus on ehkä saapunut jo, ehkä viimeistään torstaina tai perjantaina jos on oikein huono säkä. Vaikka raha-asiat on aina ja edelleen perseellään, mä ehkä selviän? Mulla on ihania ystäviä. Pelattiin Oton ja Eetun kanssa Wormsia, sekin oli mukavaa; voitin vielä (säkällä). Äiti tulee kohta kotiin, pistän kahvia tulemaan. Tänään kaikki tuntuu olevan hyvin. Ainakin just nyt.

Oon myös lukenut Konejumalia, ja vähän surettaa kun pian se loppuu ja samalla loppuu koko Routasisarukset -trilogia. Se oli - ja on - musta älyttömän hyvä. Tykkäsin kybällä. Oon ihastunut chinchilloihin, mut onneks mul on marsut ja chinchillat maksaa niin sairaana. Joohjuuh. Oon muistanu lääkkeiden lisäks syödä vitamiinit ja. Niin. En tiedä, just nyt kaikki vaan tuntuu erityisen hyvältä, kivalta ja mukavalta. Ehkä mäkin selviän, jaksan vielä eteenpäin. Kaikkea kivaa tulossa. Joo. Pakko jaksaa. Jaksakaa tekin, jooko? ♥

np: Cœur de Pirate - Final Breath

2 kommenttia :