Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 6. joulukuuta 2014

Curiosity Cola

Mulla on aivan saatanallisen tylsää. Ajattelin kavuta kuuden jälkeen sänkyyn, koska ei vain ole mitään tekemistä. Mua ei ole luotu vain olemaan, ja vielä yksinään. Porukat katsoo telkkaa eivätkä jaksa tehdä mitään, joten oon vain yksin täällä. Tuijotan näyttöä. Tuijotan lisää näyttöä. Tavallaan ei edes tee mieli olla sosiaalinen, vaikka tekee, mut sit taas vituttaa kaikki joten. Oisin halunnu pelaa uutta korttipeliäni (Love Letter), mutta sanovat että "ei jaksa". Vituttaa. Ei hyvä (itsenäisyyspäivä)fiilis.

Iidan kanssa oli superkivaa! Naurettiin kippurassa noin viisi kuudesosaa ajasta. Ainakin. Juotiin yksitoista (11) litraa Pepsi Maxia ja syötiin pitsaa ja juustopasta & pihvi -yhdistelmää. Nomnom. Ostettiin joululahjoja ja pelattiin tuota Love Letter -peliä. Puhuttiin paskaa ja hieman ehkä myös asiaa. Valvoin neljäkymmentä (40) tuntia putkeen eikä ees hapottanut pahasti. Lopulta jouduttiin tyyliin juoksemaan Iidan bussille, koska veljen aikataulu hieman... petti. Hmmh. Loppu hyvin kuitenkin; Iida ehti bussiin ja kaikki meni jees. Ja mä selvisin siitä matkasta yöllä sinne rautatieassalle ilman että mut ryöstöraiskattiin. JES! Junakin pysähtyi Iidan osalta just sille kohdalle jossa seisoin jo valmiina :D Oli myös jänniä hetkiä, esim. kun WC-pönttö jäi jostain ihmeen syystä tukkoon ja jouduin soittamaan huoltomiehen ♥ Maistoin myös Punnitse & Säästä -kaupasta ostamaani Curiosity Colaa, nom! Nyt on jalat jotenkin kipeät ja silmiä särkee, mut hauskaa oli, varsinkin kun Iida hoiti tiskit ♥


Kirjoitin joulukortit valmiiksi, puuttuu vain pari osoitetta. Ens viikolla pitää heittää ne postiin. Parisenkymmentä noita taitaa olla, vähemmän kuin viime vuonna, mut en jaksanut stressaa ja laittaa jokaiselle puolitutulle kaks korttia. Oon ollu niin väsynyt kuitenkin keskiarvolla, ettei onnistu. En jaksa edes serkkuja lahjoa tänä vuonna. Oon ostanu perheelle kaikille kaksi lahjaa, ja lahjat mammalle ja ukille. Ja Nooralle. Ja Eetun kanssa vaihdettiin lahjoja. Muuten en oo jaksanu. Mulla oli hurjia suunnitelmia aikaisemmin syksyllä et mitä ostan kenellekin mutta. Mutta. Niin.

Tuntuu koko ajan että oisin kipeä; flunssainen olo, päätä särkee ja tuntuu että ois kuumetta. Ei vain ole, mittasin oikein. Jäseniä särkee. Ehkä onkin parempi että meen nukkumaan heti saunan jälkeen. Ei mulla oo tekemistäkään (ellen sit keksi alkaa pelata ostamaani Tales From the Borderlands -peliä), tai seuraa. Ottokin on töissä tossa melkeen vastarannalla jossain häissä. Ahdistaakin vähän, mistä tuli mieleen et eilen kun ei meinannut rauhoittua millään illalla niin otin sit Tenoxin että nukahtaisin ja: nothing happens. Täytyy kai maanantaina soittaa tai laittaa viestiä että onko tää normaalia kun ennen se on toiminut ja nyt ei. Nukahdin vasta jonkun tunnin pyörimisen jälkeen. Satan666.

Mut nyt mua huudellaan saunaan. Toivon että teillä on parempi itsenäisyyspäivä kun mulla, ja että voitte hyvin! Eli nyt suuntaan saunaan ja sit suunnittelen nukkumista. Ehkä. Ehkä. En tiedä. Mut joo. Hyvät itsenäisyyspäivät ja silleen :3 ♥

np: Linkin Park - Breaking the Habit

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti