Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

I'll fight the sickness until my time has come

(yöllä:)
Jossain syvällä ahdistaa. Nukahdin illalla kuuden jälkeen, heräsin yhdeltätoista illalla. Selaan itsemurhasivustoja, masennussivustoja, itsetuhosivustoja, pahoja sivuja sivukaupalla. Otin äsken neljä Opamoxia, koska vain tuntui siltä. Olo on jotenkin hutera. Kaadoin ensin koko purkillisen Opamoxeja kädelle, sitten en ottanut niitä kuitenkaan. Kuitenkaan. Ehkä pitäis mennä takaisin nukkumaan. Oon vaan syönyt koko hereilläoloajan, ja pelottaa että vaaka näyttää aamulla enemmän kuin eilen; yli 102,5kg.


- -

Herään puoli kymmenen jälkeen. Päässä huippaa ja tuntuu oudolta. Olo on mitä on. Paska. Väsyttää. Vaaka näyttää liikaa ja tunnenkin itseni saatanan läskiksi. Hymy on kadonnut huuliltani ja kireä viha kiristää leukaperiä. Puren hampaita yhteen jatkuvasti. Nirsknarsk. Tuntuu taas että alkaisi särkeä päätä. Tää(kään) ei oo mun päivä. Ainoa mitä haluaisin tehdä ois kokeilla tota uutta korttipeliäni edes kolmella pelaajalla, nähdä miten se toimii niin. Mutta. Ei. Porukoilla on kiire kun isovanhemmat ovat tulossa syömään. Tekis mieli vain syödä ja käydä sen jälkeen nukkumaan, vaikka se onkin hyvin epäkohteliasta. Mulla on kahdeksan Tenoxia, laskujeni mukaan kaksikymmentäneljä Opamoxia ja kai niillä unen saisi - hyvällä huonolla säkällä sen viimeisen.

Ja nyt hermostuin elämääni ja päätin panna sen risaseks ja vihdoin tilata itselleni uusia plugeja crazyfactorylta. Olin katellut uusia jo (siis ainakin viimeksi) marraskuun alusta asti, mutten saanut ostettua erinäisistä syistä. Nyt tulee sitten kolmet uudet korut kotiin; yhdet tunnelit ja kahdet plugit. Oon niin kyllästynyt näihin vanhoihin. Tässä pien kuvakollaasi mitä tilasin:


Noi hinnat on siis toki tuolle koolle 18mm, mutta ei siis todellakaan pahanhintaisia ja ah, niin ihania! Kunnon tunneleita mulla ei edes ollut enää, paitsi yhdet silikoniset jotka on enemmän 17mm kuin 18mm, joten ei onnistu niiden kanssa tämä elämä. Odotan niin innolla, vaikka mulla ei ois ollut varaa. Oon nyt aikalailla nollatilillä taas liikenteessä, joten lyökää mua jos tahdotte. Näyttää mun tili viel yli 70€, mutta siitä maksetaan vielä Nooran joululahja. Ja ottakaa huomioon, että sain rahaa torstaina ja perjantaina. Tää mun rahankäyttö on holtitonta paskaa mutta minkäs idiootti rahankäyttöaddikti tavoilleen voi. Ja koska teen tätä helpottaakseni oloani, mikä on epäloogista paskaa myös mutta. Antakaa anteeksi?

Jalkoja särkee. Niitä on särkenyt jo monta päivää ja ne on kosketusherkät tuolta pohkeesta. Ihan ko mustelmissa, vaikkei ole. Siltä tuntuu. Sattuuuuuuuuuu. Itkettää, mut eihän se itku tule enkä mä saa nyt itkeä kun isovanhemmatkin on tulossa. Ens viikolla ei ole poliaikaa, vituttaa. Vasta kymmenen päivän päästä, 17.12., mulla on seuraava aika. Pakko kyllä soittaa niille maanantaina ettei Tenoxit toimi ja kysyä jos niiltä irtoais millään tukiaikaa tai jotain. Ei sillä että mun olo ois kaikista huonoin mahdollinen, vaan koska on vain sellainen olo että haluaisin puhua. Tai sitten selitän siinä puhelimessa. En minä vittu tiedä. En haluis tuhlata niiden aikaa kuitenkaan.

Mut kohta isovanhemmat on varmaan täällä. Kukaan ei vieläkään pelaa mun kanssa (koska tota voi pelatakin kaiken lisäksi vain max. neljä) ja mä istun luultavasti koneella koko ajan paitsi kun syödään. En tiedä keittikö kukaan mulle makaroonia, mutten jaksa eikä kyllä kiinnostakaan keittää itse (koska siis itsehän vihaan ihan tavallista perunaa, se maistuu ihan multapaskalle; perunamuusi vain menee ja kaikki epätervellinen). Ens viikolla pitäis pakosti jaksaa siivota marsujen häkki taas ja ahdistaa. Pitääkin pyytää Eetua auttamaan niin sais leikattua marsujen kynnetkin samalla. Mut joo. Jatkan turhaa angstausta tääl ja toivon etten purskahda itkuun tai saa raivokohtausta. Vois olla ihan hyvä etten ala riehua ja heittele tavaroita. Voi vitturallaa sentään.

PS. Kiitos muuten Miss Chaos haasteesta, mutten juo kuin Pepsiä ja niitä hetkiä en halua jakaa (...), joten taidan jättää tällä kertaa väliin ;_____; ♥

np: Silverstein - Bodies and Words

2 kommenttia :

 1. Voihan nenä, ei yöllisiä absinttihetkiä :D

  Mulla on ihan sama homma rahojen kanssa... Melkein viime yönä tein tilauksen Bodylinelle koska oli ilmainen toimitus, sitte muistin että ainiinjoo ei sais tuhlata, pitää selvitä toukokuuhun asti! Yyyh on erityisen hankalaa koska mulla ON tilillä rahaa, sitä vain pitää säästellä raivokkaasti, jotta pystyn maksamaan koulun, koska enempää ei tipu. Ellen ala myymään omaisuuttani. Mitä pitäiskin myydä mutten saa aikaiseksi. Eikä siitä shoppailusta edes oikeasti tule kovin hyvä mieli! Pirulainen!

  Olen jumittunu tänne minun kuplaan koko viikoksi, puren hampaita yhteen nukkuessa kuten sie, päivän kohokohta on postilaatikolla käynti... Pakko mennä huomenna kouluun, pakko +__+

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--------------DDDDD

   joo no tietäisitpä että tilasin vielä 17€:lla korun... perkelesaatana! >:C

   tsemppiä kouluunmenoon! ♥

   Poista