Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 11. joulukuuta 2014

Ilmassa: väsymystä


Mun iso linnunkallonen sai seuraa tänään, kun SirRoilta tilaamani pikkulinnunkallo saapui OOH. Tiedän, ei olisi pitänyt ja ehkä pitää taas lyödä itseään tästä hyvästä. Oon mä sentään Nooran joululahjan saanut melkein kasaan, yksi osa puuttuu. Ja veljen lahjakin on fine, paitsi se yksi osa, jota en ehkä saa koskaan, joten vituttaa semisti. No, ei voi mitään. Äiti oli ihanin ja osti mulle joululahjaksi Chelsea Wolfe -tavaraa (t-paita, collegepaita ja maailman kaunein USB-muisti, jolta löytyy viidenkymmenenkahden minuutin leffa). Eivät varmaan ehdi jouluksi, mutta I don't care. Saanpahan ne (toivottavasti) jossain vaiheessa.

Outo olo. Aivan kuin oisin kauheessa flunssassa. Päähän sattuu, palelee, särkee jalkoja ja käsiä sekä sen lisäks sellainen kuumeinen olo. Ei vain ole. Kuumetta tai flunssaa. Ja tää tulee aina täällä porukoilla. Väsyttää. Eilenkin menin kuudelta nukkumaan kun vain väsytti. Nukuin sitten kolmetoista tuntia, heräsin seiskalta aamulla iskän mukaan, ja nukuin kaupungissa vielä yhteentoista eli about kolme tuntia. Ihan semipitkät unet, vaikkeivat vieneet väsymystä pois. Suunnittelen, että tän kirjoittamisen jälkeen varmaan kaadun taas sänkyyn.

Eli siinä se varmaan. Ei mulle ihmeitä kuulu. Sivoska tulee kai sunnuntaina ja lähtee maanantaina. Pitäis kai jaksaa pestä hampaita joskus, kun maanantaina on hammashoitajalle aika. Se varmastikin raivoaa mulle, mut aion esittää sille myös oman kantani asiasta: aina (eli yleensä) ei jaksa ja olen onnellinen ettei mulla ole siitäkin jonkinlaisia pakkoajatuksia. Mut nyt kyllä väsyttää niin paljon etten jaarittele yhtään enempää vaan vaihdan vaatteet, nostan peitonreunaa ja nukahdan. Adios!

np: Placebo - Post Blue

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti