Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 1. joulukuuta 2014

Kaikki on sekavaa; eniten minä


Soitan hoitajalle. Tai oikeastaan laitan viestin että "soitatko kun on aikaa". Saan sanottua etten oo siihen about kahteen viikkoon nukkunut kuin joka toinen päivä. Ja että vedin BDI:stä yhtenä päivänä 51 pistettä (tein sen tänäänkin vain jotta uskoisin itsekin että mä en ihan oikeasti voi hyvin; vain 45p). Iskä käskee ruokapöydässä siivota ja käydä lenkillä. Sanon etten jaksa, iskä väittää silti. Äiti sanoo iskälle että "Elina ei voi nyt ihan hyvin, etkö näe". Äiti ei ole enää maininnut tiskeistä, joita ei ole laitettu. Ja kiittää ylitsevuotavasti kahveista jotka oon jaksanut keittää sille kun se tulee töistä.

Hoitajalle sanon vielä siitä kuinka pelkään kuolevani jos nukahdan. Se myöntää, ettei voi olla helppoa nukahtaa tuollaisen pelon kanssa. Kysyn Tenoxista; se sanoo kysyvänsä huomenna lääkäriltä ennen kuin meillä on tapaaminen. Pelottaa mennä sinne tapaamiseen. En halua osastolle, en jouluksi. Lääkärintapaaminen on onneksi vasta ensi vuoden puolella. Huominen pelottaa, kun olen yhden yön yksin kämpillä ennen kuin Iida tulee keskiviikkona ja on perjantaihin. Sitä mä odotan. Vaikka näytänkin rähjältä, ja enemmänkin.

Keskiviikkona tulee mahtavat kaksikymmentä euroa veronpalautuksia. Torstaina asumistuki, josta pitää maksaa vaikka mitä ja vaikka kenelle. Perjantaina eläke, ja taas pitää maksella. Huh ja huoh. Mut ainakin eilinen pelästys kun painoin lähes 107kg taas oli vain pelästys; tänään aamupaino vähemmän kuin aikoihin eli 103kg. Ei mulla kyllä ruokahaluakaan ole juurikaan; ruoka maistuu pahalle tai lähinnä ei-millekään, juodessa haistan ja maistan pesuaineen lasissani. Ei ahdista, mutta mieliala on mitä on. Voi kun, voi kun joku osaisi auttaa mua.

np: Motionless in White - Devil's Night

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti