Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 27. joulukuuta 2014

Kiputyttö ja pikkusisko

Eka uusi vuosi sitten 2011-2012 kun mulla on naisseuraa, ja varmaan toinen laatuaan koko elämäni aikana (koska sukulaisia en nyt laske tähän, sry). Viime uudet vuodet olen viettänyt yleensä Oton ja Eetun seurassa enemmän tai vähemmän yksinäisenä. Nyt sen sijaan matkustan Katien luo, ja olen samaan aikaan hieman kauhuissani ja superiloinen! Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Mun matkustelut ystävien luo voi laskea kahden käden sormilla ja aina jännittää. Silti. Aina vain. Vaikka olen vittu kohta sen kakskytäviisvee. Olen suorastaan nolo. Hehs. Ihan kuin muuten en olisi jo :3 Nyt vain toivon että mun merinovillat saapuu maanantain tai tiistain aikana että päästään pyörittelemään takkulaisia itsellemme. Enhän mä nyt millään rupea Katien takkuja tekemään!!1'+ ♥

- -

Just nyt väsyttää. Väsyttää armottomasti, mutten viitsi mennä vielä nukkumaan koska. No. Kello on seitsemän. Näin aamupäivällä nopeasti Nooraa ja vaihdettiin joululahjoja. Sen jälkeen oon vain... ollut. Ja ollut väsynyt - oikeastaan mua on väsyttänyt koko päivän. Olo on mitä on noin muutenkin, se pyörii ja hyörii ja aaltoilee. En saa siitä kunnon otetta. Hetkessä yksi haluan kuolla, seuraavassa hetkessä olen iloinen kuin mikä. Mut lähinnä väsyttää. Ehkä mä tuossa. Minuutin sisään. Menen ja nukahdan. Jätkät vaan varmaan pelaa halki yön, mutta nyt ei innosta, liian väsy. Juuh. Nyt unta.


np: Lasten Hautausmaa - Naulat

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti