Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 29. joulukuuta 2014

Kuolin salaa unessani

Viime yö oli tuskaa. En muista tai tiedä koska lopulta nukahdin, mutta. Tuskaa. Mä vaivuin johonkin hyvin kevyeen uneen, kunnes heräsin siitä pian kauhuun: olin kuollut. Siltä se tuntui. Pystyin liikkumaan, kuulin ympäristön äänet, mutta olin kuollut. En tuntenut kunnolla kehoani, vaikka se liikkuikin, en kuullut sydämeni sykettä, vaikka sitä varovasti etsinkin. Olin kuollut, ja aivan varma siitä. Makasin vain paikallani sängyssä silmät kauhusta laajenneina; ei tämän näin pitänyt mennä, ei minun pitänyt kuolla näin, unessa. Vieläkin on epätodellinen olo, en tiedä onko tämä kaikki totta vai olenko siirtynyt seuraavaan maailmaan, kuolemanjälkeiseen elämään. En osaa kuvata kunnolla sitä tunnetta... mutta se oli kuin olisin leijunut hieman irti sängystä, vaikka tunsin sen allani. Ja suurin ongelma oli, että olin vakuuttunut olevani kuollut. Se iski niin kovasti tajuntaan, etten voinut uskoa sen olevan valhetta. Lopulta kuitenkin, väsyneenä, olen nukahtanut salaa itseltäni levottomiin uniin, joita näin aamuun asti.

Ja taas väsyttää. Aina vain väsyttää. Ajattelin mennä tästä nukkumaan aivan pian. Pakkohan tän väsymyksen on jollain (= nukkumalla) lähteä! En tahdo olla keskiviikkona ihan ulalla koska väsyttää. Mutta tänään. Hmm. Oon auttanut iskää inventaarion tekemisessä, odottanut että villat olisivat tulleet (tai edes ne plugit!), mutta sainkin vain tulliselvityspyynnön myöhäisestä joululahjastani, joka olikin harvinaisen nopea sitten kuitenkin. En oo juuri muuta tehnyt. Syönyt. Sitten istuin tähän, ja nyt haluan vain nukkua. Joten, pidemmittä puheitta, zzzz!


np: Haloo Helsinki! - Vieri vesi vieri

2 kommenttia :

  1. Toi kuulostaa vähän unihalvaukselta. Varmasti pelottava ja järkyttävä kokemus mutta onneksi ei mitään hengenvaarallista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nokun mietin unihalvausta! mutta tuo kokemus ei mielestäni silti vaikuttanut unihalvaukselta? tai mistäpä minä tiedän, mutta. täytyy ehkä kysellä lääkäriltä tuosta kun uuden vuoden jälkeen tapaamme :3

      Poista