Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Leikkaa unesi pois (ole nimetön)

Ei tullut Sivoskaa, koska sanoin sille että "et tule" koska taas tuntui flunssaiselta, vähän lämpöä ja jäseniä särkee. Lisäks väsytti aivan simona, nukuin melkein puoli kolmeen iltapäivällä sitten vaikka olin mennyt jo reilusti ennen kahdeksaa nukkumaan illalla. Mut näitä sattuu, ja jäseniin sattuu, ja silleen HEHS. Nytkin väsyttää ja päässä on outo olo. Toivottavasti tää keskiviikoksi katoais, kun pitää mennä polille.

Ja mä hukun kohta merinovillaan, oi! ♥ Onnellinen kuolema :---DDD Tilasin vielä mustaa, kun Katie sitä löysi, ja paria violetinsävyä, ja Katiemuru tilas ilman että tajusin niin vielä sellaisen pearl-sävyisen ♥ Kohta meil on takkubileet! Odotan innolla...! Aivan liikaa, aivan liikaa villaa tosiaan, mutta ajattelinkin vääntää paljon, paljon erilaisia takkusia eri väreistä niin että niitä voi sitten vain randomisti yhdistellä ja silleen :3 Himottaa kovasti vetää sivut päästä kaljuksi, mutta täytyy nyt harkita siihen asti että saan takkuset valmiiksi että näkee vähän näytänkö idiootilta vai idiootilta :'----))


Painoin tänään iltapäivällä ruoan jälkeen vaatteet päällä 102kg. Eli voin aika huoletta sanoa että tässä vaatetuksessa ja syötyäni niin se aamupaino ois ollu lähempänä tasaa satasta kyllä. I'm happy. Taidan päästä siihen 99kg tän vuoden loppuun mennessä ihan kevyesti! Huh! Vaikka paino pomppii useita kiloja välillä sinne tänne, niin lopulta suunta on ollut koko ajan alaspäin. Jesh. Odotan sitä päivää kun näen kaksinumeroisen painon vaa'an näytöltä. HUUUUUHHHH!

Ostin Linnan koivu-shampoota ja odotan et huomenna luultavasti pääsen testaamaan sitä jos jaksan raahautua suihkuun päivällä. Samalla pitäis ehkä soittaa ja kysellä yhden Oton joululahjan perään, mut Ottokin on kotona huomisen niin en tiedä miten se onnistuu... Satan666. Mut joo. Odotan joulua, enää kymmenen päivää, tai melkein enää yhdeksän koska tää päivä on pian ohi. Mul on eeppisiä lahjoja vähän kaikille kelle ostin. Eli porukoille ja Otolle ja Nooralle ja Eetulle. Ja isovanhemmille. Tai no ei ehkä eeppisiä, mut sellaisia. Mitä uskon mieleisiksi. Siitä tulee hyvä mieli :3

Nyt lopetan ja mietin jos vaikka kohta väsyttäisi (tai sit ei). Finrexinin voisi juoda (ja sanon aina vain Finrexin... en Finrexinin, nyt keskityin) vielä ettei yöllä särkisi jäseniä niin. Mut kyl mä vielä hetken olen hereillä, etten herää sit joskus puoliltaöin. Raah. Joo. Nyt jotain juomista, ois päärynä-Juissia! Toivotaan että villat tulee nopeasti. Ja mun crazyfactoryn tilaus. Ja Oton lahja. Ja Nooran lahjan yksi osa. Perkeles >:3! Hyvää loppuiltaa ja alkavaa viikkoa ihanuudet!

np: CMX - Olet tässä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti