Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 26. joulukuuta 2014

"Mä elän ehkä vuoden, jos huono tuuri kaks"


Moi. Olin sit pahis. Ja ostin domainin itselleni. Katsotaan jatkuuko tää homma vuoden päästä, mut ainakin vuoden nyt tästä eteenpäin mun blogiin pääsee suoraan osoitteesta www.chaosengineinside.com :3 Pelottaa ja jännittää samaan aikaan. Että entä jos mokasin jotain ja poliisit on jo oven takana tai presidentti tai joku mafiapomo. Nimeni pitäisi kyllä olla salattu kaikista tiedoista jne. ja kai on ihan normaalia et kaikki uusi pelottaa?

Mut on tää aika hienoo, päässä huimaa ja vatsassa kurnii ilojännitys. Lisäksi on mukaisa olo kun kaiuttimissa soi Lasten Haustausmaa, johon olen täysin rakastunut (pian kuunneltu sata kertaa yhteensä näitä viittä biisiä!). Tärisen lievästi, koska mä tiedän että ei olisi pitänyt tuhlata tuohon domainiin, vaikka tiedän myös että oon miettinyt asiaa puolisen vuotta tän blogin kohdalla, ja unelma omasta domainista on ollut olemassa jo silloin kun en tiennyt sen nimen olevan domain.

- -

Olo muuten? Mitäänsanomaton. Väsynyt. Oon varma et kello on jo yöllä paljon, vaikka se tulee vasta kymmenen. Tunnen itseni pahaksi ihmiseksi ja vituttaa se. Tiedän ettei tuota domainiakaan olisi pitänyt ostaa, mutta minkäs voin itselleni, tuhlaaja-addikti. Onneksi mun pitäisi saada 25€ ensi viikon aikana, mutta pelottaa ettei se tule ennen uutta vuotta - ja se, ettei äidillä ja isällä ei ole varaa lainata yhtään. Mutta yhdeksän euroa sinne tänne, ajattelee mun idioottipuoli. Ja onhan se totta, en mä sillä about yhdeksällä eurolla ois selvinnyt uudesta vuodesta. Ja kun on väsy ja vähän huono olo niin se kaikki muukin huono tulee helpommin luo.

Vittu, en jaksa ajatella enempää. Tai lähinnä en uskalla ajatella enää enempää. Olen ehkä taas pilannut kaiken olemalla minä, mutta. Ehkä parempi ottaa lääkkeet, yrittää olla pelkäämättä yöllistä kuolemaa ja herätä aamulla niin että pääsen viemään Nooralle sen joululahjan ja ruokkimaan marsut. Ehkä mulle on tullut (tiistaina) postissa villaa ja ehkä vihdoin ne plugitkin? En mä tiedä. Vittu. Paras kai painaa sitä off-nappia aivoissa. Joohjuuh.

np: Lasten Hautausmaa - Iho, hiukset ja luut

2 kommenttia :

 1. Onnea omasta domainista!

  Mäkin odotan malttamattomana ebay-lähetystä, oon ihan varma ettei se tule ennen uuttavuotta -_-'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :3

   joo odottaminen on eniten tuskaa :D:D:D >:((

   Poista