Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

My heart, it beats, du-dum du-dum dudududududu-dum

Kävin kaupassa, yritin siivota vähän (huonoin tuloksin) ja nyt päätin vain istua tässä ja juoda Pepsiä ennen kuin joskus yhdentoista aikoihin/jälkeen alan hiippailla juna-assalle. Tää on siis vaan tällainen turha  ja sekava pikapäivitys ajankuluksi. Täällä on tosiaan edelleen kamala sotku, mutten vain jaksa. Täytyy pyydellä Iidaselta anteeksi. Pelottaa. Koska oon ottanut tänään jo kaksi Opamoxia (joista toinen ihme kyllä auttoi - sitten joskus reilun puolen tunnin kuluttua). Ja koska mulla on ollut vähän sellainen arvaamaton olo ja kaikkea. En halua sekoilla täällä kun Iida on läsnä, enkä mä varmaan sekoilekaan, mutta siis. On raskaampaa pitää se kaikki sisällä kuin että jos ei tarvitsisi tehdä niin. Tai siis tarkoitan että koska en halua pilata tapaamistamme niin mähän PIDÄN sen kaiken sisälläni jos tarve vaatii. Enkä voi sille mitään.

En oo muuten varmaan koskaan tyytyväinen tohonkaan banneriin. Saatana. On se vaikeeta kun ei osaa edes kuvia muokata, saati sitten muuta. Kädetön avuton saamaton laiska ja vielä peukalo keskellä kämmentä. SATAN666 tätä elämää (varsinkin kun on minä).


Yritin tilailla crazyfactorylta koruja, mut totesin et täytyy ehkä viel miettiä. En mä niitä niin akuutisti tarvi, ja mun tilaus meni tän hetken rahoista noin 0,50€ yli :---DD Joten no deal. Ehkä parempi tuhlata nekin johonkin muuhun (turhaan, hehs). Pitäisi muutenkin laittaa tavaraa myyntiin nettiin, ainakin yhdet kengät ja varmaan muutama paita. Mietin kirppiksen pystyttämistä taas nettiin, mut ääh. Ehkä taidan tyytyä fb-kirppisten myyntimahdollisuuksiin. Tai sit en. En tiedä. No. Ehkä vois ees aloittaa kuvaamalla niitä tuotteita. (Jos tääl on sattumoisin kiinnostuneita IIIIISOISTA vaatteista tai semipienistä kengistä niin saa ilmoittautua :D:D:D::D!)

np: Marina & The Diamonds - Primadonna

2 kommenttia :