Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 2. joulukuuta 2014

Postaus nro. 666

Ihan oikeasti; tähän sitä on tultu. Postaukseen numero 666. Hieno hetki (minulle). Mulla oli tänään hyvä päivä. En edes hoitajia tavatessani halunnut alkaa puhua masentavista asioista (vaikka niitäkin sivuttiin), vaan sanoin että äkkiä sitä dissotraumakyselyä peliin, jätetään se kirje ja 51 pistettä BDI:stä jonnekin vielä odottamaan. Kyllä me tosiaan muutamalla sanalla puhuttiin Annun kuolemasta ja siitä kuinka tuo "vuosipäivä" vaikutti mun mielialaan, mutta. Halusin nyt vain keskittyä johonkin muuhun.

Lääkäri oli määrännyt Tenoxia uneen tarvittavaksi. Näin Saraa ja ostin loput joululahjat (tosin parit on vielä postissa). Käteen jäi myös uusi koru septumiin, nomnom. Kotona odotti paketti, joka sisälsi laamankarvaa ja merinovillaa - tai siis toisin sanottuna mun takkujatkot laamasta ja merinovillasta. Ne on nyt (ehkä toistaiseksi, en tiedä vielä) kiinni vain ponnarilla päässäni. Oli posti tuonut myös yhden kirjan nimeltään Helioskatastrofi. Ja nyt väsyttää. Väsyttää armottomasti.

Huomenna puolenyön aikoihin Iida on Lahdessa ja sit biletetään Pepsi Maxin voimalla aamunkoittoon ja sen yli - ainakin ehkä. Pitää viel huomen käydä kaupassa (ostamassa sitä Pepsiä...). Nyt karkasin isovanhemmille kun en ollut niitäkään aikoihin nähnyt - enkä uskaltanut jäädä yksin yöksi asunnolle, vieläkään. Perjantaina sit takas porukoille ja lauantaina itsepäisyyspäivä. Joo. Aika laimee postaus numero 666, mutta. Ei sille kai mitään voi. Ajattelin että tää ois ollut jotenkin mahtipontinen ja näyttävä ja hieno postaus mutta tästä tulikin tavallista tylsempi. "Jee."np: nothing

4 kommenttia :

 1. ihanat noi takut!! random huomio: äytät laihtuneelta ainakin kasvoista :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitän ;_____; ! näkisit mun mahan, siis oikeasti, kun katson alas niin näkyy tissit ei mahaa!! :D:D:D:D:D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. mä tykkä sinu ja sinu kommentti kiitäs :3

   Poista