Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 18. joulukuuta 2014

Särö

Mä onnistun pilaamaan kaiken. Mun hiukset, mun raha-asiat, muiden olon, kaiken. Just nyt en keksi mitään hyvää itsestäni tai itsessäni. En saa enää untakaan, mutta ehkä silti kaivaudun peiton alle pakoon maailmaa. Mä oon vaan kasa paskaa. Oksettavan näköinen, oksettava sisältä ja ulkoa. Oksettava. Painokaan ei putoa, mä en ole tarpeeksi. En mulle, ja vain sillä on väliä. Mut ei, en mä voi huonosti, koska ne sanoo niin. Sä voit todella hyvin Elina. Ja paskat. Mä en ole voinut hyvin vuosiin, miksei kukaan näe sitä enää? Että mä hajoan pienimmästäkin, ja joskus se särö voi olla se viimeinen joka hajottaa koko astian? Mä haluan pois täältä.


np: Rammstein - Hilf mir

2 kommenttia :

  1. voi pikkuista. halaisin jos voisin. minä keksin kyllä susta hyvää: oot huippumegabeibe, kirjotat kivasti, sulla on omalaatuinen tyyli, söpö puheääni ja oot muutenkin kauhean suloinen! haluaisin sanoa, että kyllä se siitä, mutta enhän minä voi tietää, eikä kukaan muukaan, mutta toivotaan niin ja halejahaleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;________; kiitos, kiitos isosti. ihania sanoja. arvostan. kiitos. ♥

      Poista