Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 8. joulukuuta 2014

Spin

Nukuin kahdeksantoista tuntia. Olo on kamala. Ahdistaa, masentaa, väsyttää. Puin vaatteet väärinpäin päälle, huomasin vasta katsoessani peiliin että well shit. Iskä ja veli lupasivat käydä ruokkimassa marsut tänään, mutta näköjään mun kämpän avaimet on edelleen tuossa pöydällä mihin ne eilen niille laitoin. En tiedä miksi, ja miten nyt. Marsut on pakko ruokkia tänään. Pyykkikoneen oon saanut laitettua päälle, mut se onkin muutenkin ainoa kotityö jonka osaan ja jaksan tehdä. Eikä mulla ois ollut enää puhtaita vaatteita täällä.

Päässä on outo olo ja väsyttää. Taidan toistaa itseäni. Kohta pyykinpesukone huutaa mua, ärsyttää. Tällä viikolla ei ole poliaikaa. Vituttaa. Toisaalta, uskoisivatko ne mua kuitenkaan missään. Oon niin väsynyt, kaikki ottaa päähän, ihmiset ja elämä. En jaksaisi. Mitään tai ketään. Kohta äiti varmaan soittaa että on tulossa töistä ja mulla on jo valmiiksi fiilis että kun puhelin soi heitän sen seinään. Huomenna pitäisi jaksaa se marsujen häkki pestä, mutten tiedä jaksanko. Olen paska ihminen, voi kun mua ei vain olisi.


Tekisi mieli vain kirjoittaa, että saisin ihmiset ymmärtämään miten paha olo mulla on. Satoja sivuja, kuvailla kaikkea, mutta se ei muuttaisi mitään, koska ei tätä voi ymmärtää, kukaan. Haluan vain pois. Ei musta ole miksikään, ei ystäväksi, ei naisystäväksi, eikä varsinkaan tyttäreksi. Olen huono, täyspaska, ihminen. Mietin miltä näytän arkussa ja pistää vihaksi koska tiedän etten saa lähteä lävistysteni kanssa. Tatuoinnitkin varmaan peitetään. Saatana. Tää maailma yrittää koko ajan tehdä musta jotain mitä mä en ole ja vääntää mua milloin minkäkin kiltin tytön muottiin. VIHAAN. Vihaan ihmisiä, vihaan elämää. Ei täällä ole mitään mulle, ei mitään.

np: Taking Back Sunday - This Photograph Is Proof (I Know You Know)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti