Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 30. joulukuuta 2014

Tapasin tossa eilen muuten oikeasti ranskanbulldogin

Tästä on kenenkään turha vetää hernettä tai sen palkoa nenään. Tää on vain mua varten tehty Mensan nettitesti, joten. Mutta halusin silti jakaa tän jonkun kanssa, tallettaa tän tuloksen tänne jne. Lähinnä pyydän ettei sitä hernekasvia vedetä nenään niin sen takia, että aion itkeä, valittaa ja kieriä itsesäälissä tän tuloksen takia. Että:
Niin. Että joops. Okei, tiedän että toi on helvetin hyvä tulos. Että se on korkeampi kuin 97,7 prosentilla väestöstä. Mutta. MÄ OLEN VITTU SAANUT TOSTA SAMASTA TESTISTÄ ÄLYKKYYSOSAMÄÄRÄKSENI 146. Sataneljäkymmentäkuusi. Joten toi 130 ei ole mitään siihen verrattuna. Ja joojoo, tiedän että toi ei mittaa kuin tietynlaista älykkyyttä, joojoo, kyllä tästä on keskusteltu ja puhuttu useampaan kertaan useamman eri ihmisen kanssa ja joojoo TIEDÄN. Mut tää on mun oma asiani, ja itsehän tässä "suuressa tuskassa" kieriskelen.

Eniten naurattaa, etten musta ole edes tuon 130 äo:n arvoinen! En mä käyttäydy kuin "älykäs" ihminen. Kun älykkyysosamäärä on suurempi kuin 98%:lla väestöstä, pääsee Mensan jäseneksi - siis tehtyään virallisen testin. Eli periaatteessa voisin olla mensalainen. Pyyyyyyyyh. Mä olen kyllä ollut älykäs mielestäni, siis ollut. Musta olin koulussa ihan hyvä, osasin keskustella, osasin jopa hieman väitellä, ymmärsin ja tiesin asioita, mutta onnistuuko nyt? Joo ei ja NO DEAL. Musta mun äo vois ihan hyvin olla alle sata, siltä musta tuntuu. Oon sisäisesti sellain pieni henkisesti kehitysvammainen (anteeksi, en tarkoita tätä pahalla ketään kohtaan). Mut joo. Kai pitäis olla tyytyväinen että oon ees "Mensan nettitestin mukaan" semiälykäs, vaikkei siitä mikään muu kerrokaan XD

Ja psssssst. Koska joku kuitenkin kysyy helppoa reittiä tuohon nettitestiin niin → KLIKETIKLIK ← tuosta!

- -

Oon pakannut jo aikoja sitten (liikaa) tavaraa mukaan operaatio Katieta varten :'---DD Voin sitten lainata varmaan maailmanlopun tullessa Katiellekin (pari kokoa liian isoja...) vaatteita! Ja niitä kiipeilyvälineitä, lumilapiota ja aurinkorasvaa... KAIKKEEN pitää varautua... tai sit not. Jännittää, sekä hyvällä tavalla (Katien näkeminen piiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa + muut ihmiset ;O) että pahalla tapaa (junanvaihto ja kaikki matkustukseen liittyvä). Oon paniikissa jo nyt koska en tiedä selviänkö edes viidessätoista vaihtominuutissa tumpeluuteni takia oikealle raiteelle, löydänkö edes oikeaa raidetta, jäänkö oikealla asemalla pois KERTAA KAKSI ja muutenkin... voin feilata niiiiiin monta asiaa tässä :D! Ette uskokaan! Oon tumpeloisista tumpeloisin, feilaajista feilaajin jne.

Oon ollu ihan höpöllä tuulella tänään. Höpötellyt outoja ja sekoillut hihihihihihiii. Mutta myös sopinut että meen kattomaan Sivoskaa kun sillä on talviloma! Ja että meen sinne Onnibussilla vaikka matkasta tulee ihan ylipitkä kaikenmoisten kurvien, mutkien ja vaihtojen takia (kyllä, täältä ei mene suoraa bussia Tampereelle, vaan joudun kiertämään Helsingin kautta, mut en maksa kyllä yli kolminkertaista summaa jos voin päästä about 15€:lla koko matkan edestakaisin! Sen verran oon pihi.

Mut joo. Taidan jatkaa Pepsi Maxin lipitystä, itkeä tyhmyyttäni, odottaa huomista ja silleen. Lisäks voisin kuolailla muutamaa kirjaa - tai lähinnä Raita Jauhiaisen Allianssi.125 -sarjaa - ja miettiä koskakohan vitussa mulla ois varaa ostaa ensimmäinen kirja tuota sarjaa. Mut joo. Kittaan lisää Pepsi Maxia naamaan, juoksen jännityspaskalla minuutin välein ja nauran vatsani kipeäksi ajatellessani itseäni ja kaikkea tätä :D!

♥ YOU ARE ALL BEAUTIFUL IN MY EYES ♥
(especially you little french bulldogs out there ;)!!)

np: Melanie Martinez - Toxic (Britney Spears cover)

2 kommenttia :

  1. Hah, sama fiilis! Siis nykyään kun teen noita, niin tuntuu että aivot vaan valuu ulos. Ja olin mäkin älykäs. ENNEN. Koulussa. Nyt on täälläkin sellainen fiilis, että kun pitäisi vaikka väitellä, että ihan sama, ei mielipiteitä, vaikka ennen on osannut jopa perustella rakentavasti ne ajatuksensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOOOOOOO! argh, että on rasittavaaaaa. tiedän tasan tuon tunteen. murr. murr. MURR. :(

      Poista