Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 25. joulukuuta 2014

The halcyon symphony


Mulla on paha olla. Isän äiti on kylässä, se on mukavaa, mutten osaa olla koska väsyttää ja tuntuu pahalta. Väsyttää, väsyttää. On paha olla. Väsyttää. On paha olla. En osaa sanoa muuta. Joulufiilis on kadonnut kokonaan. Se harmittaa. Kukaan ei tiedä, että otin illalla kolme Tenoxia ja kolme Opamoxia, jotta unohtaisin. Sen seurauksena ylösnouseminen oli kamalaa. Mulla on loppuunkulutettu fiilis. En jaksaisi nostaa kättä, en sanoa sanaa. En hymyillä sitä tekohymyä, mutta toistaiseksi on vielä pakko. Huomenna kai serkkujen luo. On ollut ikävä niitäkin, mutta unohdin kaupunkiin toiselle serkulle lupaamani pari kertaa käytetyn hopeashampoon. Se harmittaa, kaikki pieni harmittaa. Tunnen oloni huonoksi, olen paska ihminen.

Mua ahdistaa, muhun sattuu sisälle eikä tää olo mene pois. Pakko kai kiskoa kaksi Opamoxia (noin), koska se yksi ei auta, ja en voi olla tällainen koko päivää. Toivon vain etten nukahda niiden takia ennen aikojani. Päässä heittää hieman ja. Jotenkin outo olo. Levoton, rauhaton. Mua vä-syt-tää, jotenkin. En tiedä. En tosiaan tiedä. Mitä mä odotan? Mahdollista uutta vuotta Katien seurassa takkuja pyöritellen. Muutaman ystävän tapaamista pitkästä aikaa. Eräs jouluntoivotusviesti toi lähes kyyneleet silmiin ennalta-arvaamattomuudellaan (kiitos). Ja toivon että mä selviän sinne asti. Että mulla ei ole paha olo, eikä kellään muullakaan. Mä haluan voida taas hyvin.

Tää on taas muistutus että mä en ole terve. Vaikka mä erehdyin luulemaan taas hetken että kaikki on fine, paremmin, loistavasti suorastaan. Aaltoja. Kohta pitää mennä istumaan taas kahvipöytään. Itkettää. Ainakin puoli tuntia ennen kuin Opamoxit alkavat vaikuttaa. Pelottaa alkaako väsyttää. En halua pilata muiden tunnelmaa, eikä mulla ole lupa nukkua koko ajan. Lopulta mä nousin tänään pakolla, herätettynä, yli kahdentoista tunnin unien jälkeen. Ei, en halua nyt nukahtaa.

- -

Mulla on seuraava tapaaminen tosiaan loppiaisen jälkeen. Se on lääkärintapaaminen. Viime tapaamisessa hoitaja sanoi että mieti nyt sit tarkkaan ensi kerraksi tarvitsetko sä niitä uusia tarvittavia. Vaikka olivat vähän aikaisemmin mun kertoman perusteella juuri todenneet yhteen ääneen että Opamox ja Tenox eivät ehkä siksi toimi pienillä annoksilla koska oon syönyt niitä niin paljon. Ja tosiaan kun joudun ottamaan sen kaksi Opamoxia että auttaa, ja yksi Tenox ei tee mitään kuin korkeintaan hieman heitättää päässä jos nousen yöllä kävelemään esim. vessaan. Että joo, en mä taida tarvita. Tai sitten joo, koska kun tämä olo iskee, niin mä tarvitsen apua, nopeasti, heti. Koska tässä olossa oon valmis tappamaan itseni. Ja se voi olla syy, jonka takia mä en saa tarvittavia. Koska sä tapat itsesi niillä. Vaikka eivät tajua, että mulla on niin paljon muitakin lääkkeitä, ja on junat ja rekat ja köydet, että jos mä hengestäni haluan päästä, mä siinä kyllä onnistun.

Päätä särkee. Täytyisi kai ottaa särkylääkekin. Aamulla (tai siis kun heräsin) söin puoli laatikkoa suklaakonvehteja kymmeneen minuuttiin. Painoin illalla päälle satakuusi kiloa, viisi kiloa enemmän kuin edellisenä päivänä. Jos tää suunta jatkuu niin joulusta menee kyllä maku. Miksi  sain suklaata kaksi rasiaa, kun lähes alipainoinen veljeni ei yhtään? Kun mä yritän laihtua, mutta kaikki tietää etten mä osaa vastustaa kiusausta.

- -

Kahvit juotu. En jaksa. Anteeksi pitkä tää teksti. Aion julkaista sen, vaikka se on sekava ja valitusta täynnä. Mä toivon, että teillä on ollut tänään parempi olo kuin mulla. Ja olen pahoillani jos pilaan tällä tekstilläni jonkun tunnelman. Vatsassa pyörii ja hyörii, epämääräiset ruoat ja ruokailuajat ja herkut ja kaikki sekoittaa sen. Tunnen itseni kaiken lisäksi vielä rumaksi, vaikka mulla on mun ihanat takut päässä ja nätti tunika päällä. Mut odotan, odotan niin että pääsen Katien kanssa pyörittelemään lisää takkusia! Toivottavasti onnistun tekemään edes jotenkin jonkunnäköisiä tekemään. Nyt, until next time, bye →

np: Neurotech - The Halcyon Symphony

4 kommenttia :

 1. Tulin vain toivottamaan puolestani tsemppiä kovasti ja muista, että oot vahva ja kaunis nuori nainen ♥

  VastaaPoista
 2. Onkohan sun vaaka rikki? En usko että painoa voi tulla lisää 5 kg yhdessä päivässä, tai jos tulee niin se on varmasti vaan nestettä / turvotusta.

  PS. Näytit todella hyvältä siinä postauksessa missä esittelit uusia vaatteita, varsinkin se trikoomekko-tai-mikä-olikaan, nams! :3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän se varmaan on/oli. lisäksi tein väärin siinäkin että mittasin painon ILLALLA enkä aamulla. mutta. hmm. :////

   kiitoksia :3 ♥

   Poista