Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 12. joulukuuta 2014

(turha)


Päätä särkee. Aamulla oli kuumetta/lämpöä/mitensenhaluaaottaa. Jäseniä kolottaa kuin vanhuksella. Outo olo. Väsyttääkin, ja on huono olo henkisesti. Väsynyt ja voimaton, sellainen että tahtoisi vain luovuttaa. Vaikka ei se taida musta päällepäin näkyä taaskaan/vieläkään/jotain. Mulle soitettiin iltapäivällä, että mun hammashoitajalle varattu aika siirtyy ensi maanantailta helmikuulle koska hammashoitaja on sairaana. Ei haittaa mua. Nukuin ihan liikaa ja ihan liian huonosti viime yönä. Ehkä tää olo johtuu siitä. En tiedä.

Tajusin yöllä myös mm., että jos en halua jättää porukoita makselemaan mun velkoja, mun pitäis selvitä hengissä vielä kolme vuotta. Kolme-fucking-vuotta. Helvetin pitkä aika. En tiedä miten selviän siitä. Siks päätin että listaan lähitulevaisuuden asioita, joita odotan ja joiden takia kannattaa pysyä vielä hengissä. Päätin myös että kasaan on saatava vähintään viisi. Katsotaan miten menee, täs tulee:

- crazyfactoryn tilaus tulee, samoin takkusia!
- joulu: perhe ja joulufiilis ja saa antaa lahjoja! (ja ehkä saa pari itsekin?)
- Apulannan Barona-areenan keikka ja Noora!
- CMX:ltä tulee tammikuun lopussa uusi levy, jonka olen laittanut ennakkotilaukseen!
- haluan saada sen traumadissokyselyn loppuun ja kuulla mitä hoitajat siitä meinaa!
- haluan nähdä päivän kun painan alle sata kiloa! (se ei ole enää kaukana?)

No siin on kuusi. Muuta ei juuri nouse mieleen. Kamalasti materialistista paskaa, mutta kai se on parempi kuin ei mitään? Ääh. Väsyttää ja sattuu joka paikkaan. En vaan voi mennä vielä nukkumaan, koska se on vasta puoli viisi ja mä heräisin ennen puoltayötä kuitenkin ja kaikki ois taas pilalla. Haukottelen koko ajan ja saatana. Palelee, vaikka on villasukatkin jalassa. En haluaisi kipeytyä koska Sivoska tosiaan tulisi sunnuntaina käymään yhdeksi yöksi. Ei olla nähty aikoihin...! Toisaalta pelottaa jos joudun olemaan jo lauantain ja sunnuntain välisen yön yksin kämpillä... Mut kai mä selviän. Pakko selvitä.

Edelleen vähän lämpöä kun mittasin. Hyvällä säkällä mä pääsen tänään pelaamaan Borderlands 2:sta jos jätkät puolisalaa kasaavat mulle vanhoista koneenosista kakkoskoneen. Nyt ehkä pelaan Dreamfall Chaptersia etten nukahda. Tai sit luen. Tai jotain. En tiedä, ei jaksais tehdä mitään, on niin kurja olo kaikin puolin. Mut jotain on kai tehtävä etten sammahda tähän näppäimistön päälle. Juuh.

np: Empire! Empire! (I Was a Lonely Estate) - 
I Was Somewhere Cold, Dark... and Lonely

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti