Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 19. joulukuuta 2014

Vaikka kulkisit varjojen puoltaHieman helpompi olo. Eilen pelatessa Bang!ia kavereiden kanssa olo oli paikoitellen kamala, mutta selvisin. Sitä ne aina korostaa. Selviän. Yritän sisäistää sitä. Et sä vahingossa oo elänyt kaksvitoseksi, sä olet selvinnyt tähän asti. Ja silti oon heikoilla jäillä, mut sielläkin voi selvitä. Työnsin eilen veljen kanssa pelästyneen oloisen nuoren jätkän auton ojasta. Se kiitti, mä toivotin turvallista matkaa. Sieltä ojastakin voi selvitä. Mä aioin taas yrittää kovemmin. Vaikka tiedän olevani fiasko, mä aion yrittää, tänään mä haluan selvitä, nähdä huomisen. Että joo, näin se kaikki muuttuu. Liian nopeasti, ennalta-arvatusti, ja oudosti. Mut tänään mä taas selviän.


Selvitkää tekin, edes päivä kerrallaan ♥

np: Marina & the Diamonds - Happy

2 kommenttia :