Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Vittusaatana

Helvetin paha olo. Tahtoisin vain yliannostaa, satuttaa, tehdä jotain pahaa. Mulla oli poliaika, mutta tehtiin koko ajan sitä dissotraumakyselyä (ei olla edes puolivälissä vielä kuulemma) - silloin mulla oli vielä ihan ok olo. Nyt taas? Kamala. Saatanan paska ja helvetin perkeleen oksettava. "Sä selviät niin hyvin aina noiden olojesi kanssa?" Ai selviän? Onko se hyvin, että haluaa tappaa itsensä välittömästi kun vähän ahdistaa tai masentaa tai tekee yleensäkin pahaa? Jonain vitun kertana mä en enää kestä ja tapan itteni. Sekö on hyvin?

Väsyttää. Ahdistaa. Ahdistaa pitkästä aikaa oikeasti. Mieli on maassa ja oon aivan eri ihminen kuin pari tuntia sitten. Kaikki ärsyttää, ottaa päähän, ei kiinnosta. Tekis mieli paiskoa tavaroita, mutta taidan tyytyä ottamaan muutaman Opamoxin. Mulla on seuraava poliaika 8.1.2015 ja se on lääkärinaika. Pitää yrittää sinnitellä. Vituttaa kun mulla ei ole tätä oloa koskaan kun menen polille. Ei siellä, en osaa siellä olla tällainen. Olen vain nauravainen ja iloinen ja SAATANA.


Odotan että veli tulis hakemaan mut täältä isovanhemmilta. Isä ei ehtinyt, koska se oli muualla, vaikka lopulta olikin Lahdessa. Veli on jossain, tulee joskus, jos tulee. Pakko napata ne Opamoxit kohta tai räjähdän. Ja kun kerroin hoitajille ettei Tenoxi tahdo toimia niin sanoivat että taitaa johtua samasta kuin ettei Opamoxikaan toimi: toleranssi on kasvanut huimasti noihin kaikenlaisiin pameihin. Saa nähdä toimiiko mikään enää koskaan mitenkään, saatana.

Ei kiinnosta vittuakaan taas tää elämä. Loppuis jo, en halua täyttää kaksviis, en halua, koska sen ikäisenä pitäis olla jo perhe tai ainakin mies ja koira ja vähintään ammatti ja työpaikka. Mulla ei oo mitään. En ole mitään. Oon yhteiskunnan taakka, paskaa, paskaa ja paskaa. Lainatkaa haulikkoa niin ammun aivoni pellolle. Kun ei mua mikään edes vaivaa.

np: nothing

4 kommenttia :

 1. Samaistuin tähän mm. täysillä. "Ei kiinnosta vittuakaan taas tää elämä. Loppuis jo, en halua täyttää kaksviis, en halua, koska sen ikäisenä pitäis olla jo perhe tai ainakin mies ja koira ja vähintään ammatti ja työpaikka. Mulla ei oo mitään. En ole mitään. Oon yhteiskunnan taakka, paskaa, paskaa ja paskaa." Varsinkin tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kurja kuulla :// toisaalta kiva, etten ole yksin. hmm.

   Poista
 2. Oh god damn, osaan kyl nyt samaistuu oloihis aivan täysin. Toissapäivänä olisin halunnu ruveta itkemään ja rageemaan jo siitä et oli liian myöhä enkä voinu keittää enää teevettä koska kauhee meteli olis ollu ja ku kaikki nukku D:: muutenki ahistaa ja on paska olo ja ääää vituttaa taas vaihteeks oma itteni aivan liikaa Dx joten i feel you bro

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sad to hear that bro. koska ei ole kiva että toisella on kurja olla :(((

   Poista