Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Wipe your tears, dear


Just nyt mua vaan vituttaa. Sain ihania lahjoja, mut paras lahja oli äidin ilme kun se sai ainoan joululahjansa - mun ostaman tabletin. Se epäusko sen kasvoilla, "onks tää oikee?" ♥ Vituttaa, et ihmiset jotka inhoavat joulua ja eivät osta kenellekään ikinä lahjoja saavat niitä kasapäin ja ovat helvetin tyytyväisiä vielä. Okei, oon väsynyt ja uni painaa jo silmää että kai mua saakin tässä mielentilassa hieman vituttaa. Mut en jaksa jauhaa siitä enempää.

Mä taidan ottaa lääkkeet, testata mahdunko uuteen yöpaitaan (joka näytti auttamattoman pieneltä) ja lukea hetken - tai sit vaan nukahdan heti. Isovanhemmilta saatu vaaka näytti et mun rasvaprosentti on lähempänä 50%:a, joten hiphei ja bileet pystyyn. Nestettä oli melkeen saman verran, että voitte laskea sen lihaksen osuuden siitä. Ei nostanut ainakaan mielialaa, mut you've gotta face the truth mate.

Joo. Jotenkin taas tänä jouluna tajuan missä yltäkylläisyydessä mä oon lapsuuteni elänyt. Parikytä joululahjaa oli itsestäänselvyys, ja nyt siihen määrään pääsee korkeintaa mun veli. Mun alle kymmenen lahjan pikkukasa, sisälsi lähinnä asioita, joita en olisi tarvinut, mutta jotka äiti oli ostanut ettei mulla ois paha mieli. Itkettää. Se laitto vähiä rahojaan muhun enkä pysty edes arvostamaan täysillä. Oon kai jonkinsortin täyspaska, vaikka iskä olikin se joka ei halunnut osallistua pelaamiseen. Toivottavasti äidillä oli kiva joulu. Sorry for the melancholy...

np: Bl▲ck † Ceiling - Lazers

3 kommenttia :