Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 3. tammikuuta 2015

Aivot narikassa

Menihän ne sähköt eilen. Olivat reilut kaksi tuntia poissa juuri kun olisin halunnut datailla. Möh. JULMAA suorastaan. Tänään... heräsin joskus kymmenen ja yhdentoista välissä, mutta kaaduin takaisin sänkyyn ja nousin lopulta puoli neljä iltapäivällä. Oli vähän kenties väsyväsy ja univelkaa? Pelkään että sähköt menevät taas, mut ainahan voin pyöritellä takkuja kynttillänvalossa ♥ Oon tänään saanut jopa kolme takkua aikaiseksi, varmaan kolmen tunnin aikana. Ei riitä keskittymiskyky, on tylsää kykkiä yksinään hiljaisessa huoneessa ja polviin sattuu :D On se rankkaa.

Kohta päivän eka ateria. Onkin jo hieman nälkä :D Väsyttää vaan armottomasti, vaikka oon kyllä yrittänyt päättää että vielä pari takkua tänään. Mut saa nähdä. Dataaminen voi viedä voiton. Oon niin jäässä tän väsymyksen takia ettei oikeen tekstikään luista. Anteeksi. Raah. Yritän laskeskella paljon mulla menee rahaa Apulannan keikkaan ja matkoihin ym., ois kauhea into mennä Wilmankin luo tässä kuussa. Jos en mitään muuta ylimääräistä (ja turhaa) ostaisi, niin... Voisin ehkä selvitäkin. Ehkä. Pari isompaa laskua ehkä tässä kuussa ja silleen, mutta.

- - 

Söin. Ei ainakaan heikota enää, huh, vatsa räjähtää! Nyt on myös kylmää Pepsi Maxia, villasukat ja CMX:ää. Palelee kyllä silti, villasukista huolimatta. Pelottaa, kun nukun lattialla (koska veli vei mun sängystä patjan ja silleen en jaksa selittää nyt :D) ja tapasin tänään täältä porukoiden kämpästä saatanallisen ison ruskean hämähäkin. Varmasti joku tappaja, kuolen yöllä kun nielaisen sen kokonaisena, hyrr, pelottavaa.

Vituttaa kun aivot lyö tyhjää. Oon kirjoittanut tätä tekstimäärää kohta kaksi tuntia ja siitä ollut syömässä jonkun viisitoista minuuttia. Ei ehkä ois pitänyt koskaan edes aloittaa tätä päätöntä tekstiä. Mut tylsyyksissään sitä tekee tyhmiä asioita. Mm. tylsyyksissään. En tiedä. Väsyttää törkeenä, ei varmaan synny enää takkuja tänään. Huoh. Tätä vauhtia saan ton kaiken 650g villaa takutettua... ens jouluksi? :D JA KYLLÄ! Sitä on juurikin noin paljon :D Okei tosin olenhan mä 62,5g noin karkeasti jo takuttanut XDD Huooohh.

Olo? Niin. Sellainen semieimikään. Paskat ajatukset on pyörineet hieman mielessä, mut suurimmaksi osaksi on ollut vain sellainen määäääääähmeeeeeh -olo. No, en mä oo ees kauaa ehtinyt olla hereillä tänään että. Ehkä pitää kohta vaan mennä nukkumaan. Tai pyörittämään takkuja. Sopivan aivotonta hommaa, sopis tähän tilaan kyllä loistavasti. Sen vielä sanon, että on semiahdistavaa kyllä kun tähän vuoden vaihtumiseen liittyy aina kaikkien kauhea elämäntapaparannuspakko. Facebook ja blogit ja kaikki täyttyy lupauksista, kuinka vuoden aikana laihdutaan, kiinteydytään, parannetaan maailmaa ja ollaan yksinkertaisesti vain miljoonasti parempia ihmisiä kuin edellisenä vuonna. Mitä mä aion? En tiedä. Jos hengissä selviäisi, niin olis jees. Oon viikon päästä 25-vuotias, kouluttamaton, never-been-to-work ja eläkkeellä. Aika mahtavasti menee. Mut joo, ei pitäis valittaa kai heti vuoden alusta. Ehkä mä. Selviän.


np: CMX - Sillanrakentaja

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti