Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 20. tammikuuta 2015

And now there are the stars


Mä oon ollu nyt pari päivää isovanhemmilla. Ei, en soittanut lääkärille maanantaina, mulla ei ollut sielua tehdä sitä täällä isovanhemmilla. Huomenna on kuitenkin hoitajien tapaaminen. Päivät on menneet hyvin, vain illat on vaikeita. "Vain" illat. Mä oon pomppinut sadan eri vaihtoehdon välillä, miettinyt mitä teen jne. En tiedä vieläkään. Päiväpolille mä kai tahtoisin. Se ois kaikista järkevin vaihtoehto nyt. Viisi kertaa viikossa keskustelua. Niin. Se olisi mulle hyvä. Paaallljooon keskusteluja.

Leikattiin mulle otsahiukset. They make me happy. Olen erittäin tyytyväinen että mulla on taas otsarit, aaaaaa! Jaaa ostin mää kirpparilta maxihameen, sellaisen... hienon! Nyt väsyttää, mutta inhoan nukkumaanmenoa kun aivot alkavat dingdingding juosta ja ne ajatukset tulevat. Opamoxia siis naamaan. Näen sekavia unia ja välillä päivälläkin tuntuu kuin olisin unessa. Mut on sitä mennyt paljon huonomminkin. Huomenna mennään mun hoitajien ajan jälkeen leffaan, ooh, isovanhemmat eivät oo olleet leffassa vuosikymmeniin käsittääkseni. Mitäköhän sitä... :D

Odotan jo sitä päivää kun kahden viikon päästä meen kidutettavaksi ja otan ne microdermalit. Pakko. (...) Saattaa olla viimeinen tekoni, sillä kunhan pääsen porukoiden luo voi olla että iskä kaivaa ne moottorisahalla irti musta :'-----DD Joo no, hyvää vitsiä. Nyt syön kuitenkin päärynää, otan ne Opamoxit ja käyn nukkumaan. Oon herännyt tänään JO yhdeksän jälkeen, joten alkaahan se jo väsyttää... :D Ja onhan huominen jännä päivä. Iih. Juu, nyt unta palloon :) Nukkukaa tekin hyvin!

np: Chelsea Wolfe - Reins

1 kommentti :

  1. Olen jo hyvän tovin ollut lukijasi, mutten ole tullut kommentoineeksi mitään. Halusin vain ilmaista, että meitä kasvottomiakin lukijoita on täällä seurailemassa. Alunperin jäin lukemaan "viiltely" yhdistävänä tekijänä, mutta jäin persoonan takia. Viiltely onkin onneksi jäänyt vähemmälle? Tai sitten olet sen sulkenut pois blogista.

    Niin tyhmältä(sairaalta?), kun se kuulostaakin, niin joka ilta odottelen kuulumisiasi. Nytkin useamman kerran katsonut, jos olisit kirjoittanut hoitajien tapaamisesta. Toivottavasti se meni hyvin.

    Videot ovat parhaita :)

    T. LK

    VastaaPoista