Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 15. tammikuuta 2015

Ennen kuolemaa onko elämää?

Sanon äidille että mulla on paha olla. Vaatii multa paljon avata suuni. Reaktio? No, se ei juuri reagoi, sanoo vain että se menee pian ohi ja... no, ei juuri muuta. Huomenna on lääkärin yleinen puhelinaika, toivottavasti kaikki eivät soita samaan aikaan, kun ei se ole kuin puolen tunnin mittainen. Mä aion soittaa. En tiedä vielä, mitä sanon, mutta soitan. Jos en saa lääkäriä kiinni, soitan hoitajalle. Mä en halua kuolla. Mä en halua kuolla. En vielä. En tänään, en huomenna, en. Kyllä mä vielä hetken selviän, mutta kaikella on rajansa.


"Oi äiti, tule hakemaan minut pois..." + "Mä elän ehkä vuoden, jos huono tuuri kaks..." Lasten Haustausmaa on ylikulutuksessa, ne vaan kuvaavat täydellisesti mun fiiliksiä. Ehkä menen, katoan hetkeksi lukemani kirjan maailmaan (jos pystyn) ja nukahdan. On tässä vielä about viisitoista tuntia herätykseen, pitäisi saada nukuttua että saan soitettua. Ehkä nappaan pari Opamoxia että saan unta varmasti - ja kyllä, vain oikeasti pari. Mä en halua kuolla. En vielä. En tänään, en huomenna, en. Kyllä mä vielä hetken selviän, mutta kaikella on rajansa.

np: Lasten Hautausmaa - Naulat

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti