Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 31. tammikuuta 2015

Hän odottaa noutajaa, jonka kauneutta ei kanna tämä maa

Mä päivitän sivuja, joille ei ilmesty kuitenkaan mitään merkityksellistä. Mä kuuntelen CMX:n uusinta, ja toivon kuolevani pois. Mietin, soittaisinko Tukipisteelle, mutta sitten mä tajuan, etten jaksaisi avata suutani. Mä en jaksa puhua tästä. Ja mun pitäisi kerätä jostain voimia siihen ikuisuuden päässä olevaan maanantaihin. En tiedä miten selviän sinne asti. Oon jotenkin vaan niin väsynyt. Haluaisin itkeä, mut itkuhan ei tule. Ei vaikka tahtoisin. Menisin nukkumaan, mutta hiukset on märät. Kohta menen ehkä siitä huolimatta.


Ehkä se johtuu siitä että oon jo niin vanha ja kokenut mt-potilas, ettei mua jakseta enää kuunnella tai auttaa. Tässä iässä ja ajassa pitäisi olla jo tasapainoinen vitun aikuinen. Mun on vaikea keskittyä tähän tekstiinkin ja teen joka toisessa sanassa kirjoitusvirheen tai kaks. Haluaisin puhua äidille, ehkä, mutta kun en mä voi. Eikä se voisi auttaa. En tiedä voiko kukaan enää. Tuntuu et kaikki on kokeiltu, keskustelut ja lääkkeet. Ja mä oon aina vain tällainen. Sekopää ja väsynyt. Ja varmaan tosiaan kuvittelen tänkin kaiken. Ehkä mua ei edes ole.

Tekee pahaa olla mä. Tekee pahaa olla.

- -

Niinhän siinä kävi, että nukahdin. Edeltävä teksti siis kirjoitettu eilen illalla ennen kuin nukahdin. Nyt semisamoissa fiiliksissä, oletan, en uskalla tai halua vieläkään lukea mitä olen kirjoittanut. Tekis mieli napata pari Opamoxia ja nukkua iltaan, ottaa pari lisää ja nukkua aamuun jne. Mun ei edes pitäisi julkaista tällaisia tekstejä enää, mun pitäis olla kunnossa ja kunnollinen ja täydellinen. Mutta jos mä en jaksa olla? Jos en jaksa en jaksa en jaksa en vittu jaksa olla! En edes halua olla. Voiko mua edes auttaa, voinko mä parantua, onko mitään, mistä parantua? Jos mä tosiaan oon keksinyt tän kaiken. Mua ei pidä täällä enää muu kuin tää blogi, säälittävää, mut mulla ei ole enää muuta. Tää blogi ja mun säälittävä paskaelämä. Ääh, anteeksi taas.

np: CMX - Mestarirakentaja

4 kommenttia :

 1. Tekisi mieli sanoa jotain, mutten osaa jäsentää ajatuksiani mitenkään. Nämä sun tekstit herättää niin paljon ajatuksia ja tunteita, ehkä samantyyppisiä mitä itsekin tällä hetkellä tunnet, koet ja ajattelet, että niitä olisi ehkä turhaa kirjoittaa, mutta yritän kuitenkin.

  Tavallaan ajattelen itsekin, että ikä ja juurikin tuo kokemus mielen ongelmista olisi jotenkin ratkaisevaa siinä suhteessa, että ammattilaisilta loppuu mielenkiinto ja halu auttaa. Mutta (onneksi?) se taida kuitenkaan olla niin, oikeastaan mikään ei ole mielenterveysongelmissa suoraan verrannollinen ikään tai näihin kokemuksiin, ihmiset on niin helvetin erilaisia kokonaisuuksia. Olisi niin helpottavaa jos itsestään ja omista ongelmistaan voisi ajatella samalla tavalla kuin toisten ja että itseään voisi auttaa samalla tahdonvoimalla kuin muita, jotka on kokeneet tai kokee samantyyppistä ahdistusta/masennusta/mitäikinänämäonkaan. En tiedä saatko mun pointtia tästä selville, mutta tarkoitan lähinnä sitä, että juuri SINÄ olet oikeutettu onneen tai edes hiukan helpompaan elämään ja arkeen. Nämä mun lauseet on varmasti kuultu ennenkin, mutta silloin kun on todella väsynyt kaikkeen, on annettava itselleen aikaa ja armeliaisuutta. Olet aika armoton itsellesi, mutta tiedän, että on ihan saatanan vaikeaa löysätä liekaa itselleen, mutta se on kuitenkin mahdollista. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan, olisi paljon vielä sanottavaa, mutta ehkä katkaisen tähän.

  Voimia, Elina!

  VastaaPoista
 2. Harrastatko ollenkaan liikuntaa? Mua se on auttanut. Aloin ensiks kävelee joka päivä tunnin lenkkejä, nykyään käyn lisäksi salilla ja välillä uimassa. Koita keksiä jotain mikä tuottaa sulle iloa. Päiväpoli olis just hyvä siinä mielessä et saisit rytmiä päiviin. Onko sulle koskaan ehdotettu kuntouttavaa työtoimintaa? Se vois kans olla sulle hyväksi, tietty jos vaan jaksat käydä sellaisessa.

  VastaaPoista
 3. Oon tosi huolissani susta, mutta en osaa muuta kuin toivottaa voimia ja myötäelää. ♥ Kamppailet vaikeiden asioiden kanssa.

  (Lähetätkö ne koodit sitten kun ehdit?)

  VastaaPoista
 4. sun ei todellakaan tarvitse olla mitään muuta kuin mitä olet. olet hyvä just noin, vaikket sitä uskokaan. ♥

  VastaaPoista