Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Iho, hiukset ja luut

Avaan silmät. Pimeää. Tuttu sänky. Hiljaista. Varmaan aikainen aamu, ajattelen. Katson kännykän kelloa, se näyttää viittä vaille kahdeksan. Illalla. Ihmettelen hetken, kunnes erehdyn avaamaan instagramin ja mun väsynyt naama ja #taidanmennänukkumaan tuijottaa mua. Kello on ollut jotain kuusi. Aamulla. Muisti palaa hitaasti ja palasina. Ahdistus iskee; vittu mitä menin tekemään taas. Pelko iskee; kuinka vihaisia porukat ovat mulle? Kuulen ulko-oven käyvän - veli tulee töistä kotiin. Nousen äkkiä ja pamahdan ovesta samaan aikaan olohuoneeseen kuin veli. Ne ei uskalla huutaa yhtä paljon veljen juuri tultua kotiin ja kun ne haluaa kuulla veljen kuulumiset. Pelkoni osoittautuvat turhiksi, sillä hyvä että jaksavat vittuillen sanoa huomenta mulle.

Syön, pyöritän tunnin aikana mahtavat kaksi takkua ja nyt onkin sitten aika mennä nukkumaan, sillä aamulla pitää nousta ennen seiskaa. Ja äiti varoitti mua valvomasta tätä yötä, koska mulla on huomenna töitä en jaksa valvoa. En tajua mikä noiden ongelma on sen kanssa että jos  valvon, ne valvoo, mutta jos veli valvoo niin ei ongelmaa. Tästä tulee mulle sellainen teiniraivo että. RAAH. Mut koska tänään ei oo tapahtunut muuta (yllärillä), ei mulla ole tän enempää "asiaa". Hyvää yötä.


PS. Mulla on paska olo. Todella. Kaikin puolin. Miksi mä olen edes olemassa? Tällainen paskakasa. Musta ei koidu kenellekään mitään hyvää. Antakaa anteeksi.

np: Lasten Hautausmaa - Iho, hiukset ja luut

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti