Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Only the lonely know

Näyttää varmaan siltä et postaan sata kertaa päivässä kun mun postauksilla on näyttänyt olla tapana ilmestyä ryppäissä tonne feediin. Nice. Mut mä kirjotan silti. Se on ainoa joka pitää mut järjissäni tällä hetkellä; kirjoittaminen. En oikein jaksa jutella ihmisille, vaikka oonkin ihan saatanan yksinäinen. Mutko ei jaksa. Mua ei jaksa kiinnostaa ihmisten tekemiset, olemiset jne. Haluaisin, mutten jaksa välittää nyt. Mun muisti on älyttömän huono (en muista aamulla kirjoittamaani tekstiä livejournalissa, en muista mitä tein aamupäivällä, en muista), mutta (ja sen takia) tuntuu etten ole puhunut ihmisille kunnolla ainakaan kuukauteen ainakaan niin että olisin itse aloittanut keskusteluja. On pari poikkeustakin, muistaakseni. Päiviä, jolloin olen jaksanut avata keskusteluikkunoita. Mutta. Olen väsynyt ja yksinäinen. Joten pyydän: jos sulla on aikaa ja mielenkiintoa, juttele mulle. En välttämättä kerro mitään itsestäni, koska ei mulla ole juuri kerrottavaa, mutta kerro sä susta. Sun elämästä. Puhu. Mä en nyt pysty aloittamaan keskusteluja monestakaan syystä (pelot, väsymys, saamattomuus...). Kiitos.

Tänään mä pitkästä aikaa vastasin uusimpiin kommentteihin. Kiitos kuitenkin myös niille, joiden kommentteihin en ole jaksanut aikaisemmin vastata: olen lukenut jokaisen. Tuntuu, että mulla on jossain sisällä paljonkin energiaa, sellaista turhautumisenergiaa, mutten jaksa ottaa sitä käyttöön. Tai osaa. Ja en tiedä sitten mitä turhautumisenergialla saisi aikaan. Flunssa on vienyt makuaistin, muttei onneksi ruokahalua. Tai no, "onneksi", toivoin vähän salaa, juostessani vaa'alla tänään ehkä kymmenettä kertaa, että se olisi vienyt senkin. Mun on kai puhuttava siitäkin sitten päiväpolilla. Miten vaa'an kirous murretaan ilman että sorrun ahmimaan ja pidän saman laskevan suhdanteen tän painon kanssa. Ei ole mukavaa pelätä vaa'an numeroita, vaikka tietää että päivän aikana ne nousevat ihan loogisestikin ja vain aamupainolla on väliä. Mutta kun.

Jätkät pyys pelaamaan Wormsia kanssaan, mut en jaksanut. Se ois vaatinut liikaa: ois pitänyt ajatella, puhua niiden kanssa, kuunnella niitä, avata peli, nauraa niiden kanssa ja ääh. Ei vaan kyennyt. Sanoin että on "paha flunssa ja päätä särkee", mikä ei ole kaukana totuudesta, muttei se oikea syy sillen etten mennyt pelaamaan kanssaan. Ärsyttää kun omakannasta ei näe verikokeiden tuloksia, murr. Oisin halunnut katsella niitä jo, mutta ei sitten. Odotettava maanantaihin. Just nyt en tiedä miten jaksan nää seuraavat... neljä päivää odottaa maanantaita. Aika tuntuu ihan mahdottoman pitkältä. Jos tietäisin pääseväni sinne kuntoutusosastolle vastaanotto-osaston sijaan... saattaisin harkita päivystystä. Mutta koska tiedän ettei se toimi niin, en uhraa enempää ajatuksia koko asialle. Parempi olla spekuloimatta, siihen kuluu energiaa.

Melkein jopa nauratti kun äiti sanoi tosta kuvasta jonka laitoin pärstäkuvakseni (näkee tuolla sivussa ja Wonderland -sivulla) että "hymyiletpä kauniisti!". Ei näköjään edes se huomaa kuinka väsynyt olen tuollakin hetkellä. Mutta näytin niin idiootilta ja väsyneeltä ilman hymyä, että puristin sen kasvoilleni (kyllä, oli siltikin pakko saada kuva otettua just tänään, vittu). Yritin kyllä äidille mainita mustista silmänalusista, mut sillä oli vaikea päivä tänään muutenkin, että ne meni ohi sen korvien kai. Sekin on kamalaa. Kun oon yleensä voinut luottaa äitiin edes. Mutta nyt sekin on niin väsynyt, niin lopussa etten voi enää vaivata sitäkään. Oon niin yksin tän kanssa. Vaikka niin ei pitäisi olla, mä tiedän. Mutta millä voimilla mä muutan tilannetta?


np: Lasten Hautausmaa - Naulat

9 kommenttia :

 1. En ehtinyt kommentoida sitä sun yhtä postausta, niin kommentoin tähän että varmasti näet tän kommentin :D

  Elikkäs tosi inhottavaa että susta on kirjoiteltu jotain paskaa. Muista kuitenkin, että sulla on kannattajia paaaaaljon enemmän kuin jotain vammasia vihaajia!

  Mä tykkään lukea sun blogia, koska kirjoitat niin hyvin että ahmaisen kaikki postaukset aina vikaan sanaan asti - ja se on jo tosi hyvin, koska mulla on aika pahoja keskittymisvaikeuksia yleensä :D Ja vaikken toivokaan että kärsit, niin musta on silleen helpottavaa, kun osaat pukea sanoiksi ne asiat mitä itsekin ajattelen (ahdistus, loputon väsymys jne...) Ei tunnu niin yksinäiseltä. Ja musta on tosi kiva kun postaat usein! Aina kun sulla näkyy postaus tossa hallintapaneelissa, meen heti katsomaan sen.

  Paljon voimia ja kivoja ajatuksia sulle sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :---------D

   joo yritän muistaa ton. ja awwww, ihanaa ;______; tietkö MIKÄÄN ei tunnu kivemmalta kirjoittajasta kuin se että kuulee et joku "ahmaisee" sun kirjoitukset!
   kiitän ♥

   Poista
 2. Mulla on tismalleen sama juttu nyt äitin kans. Se on aina ollu ainoa jolle olen voinu soittaa ahdistuksen vallassa ja ainoa joka on soitellu mulle ja jolle on voinu jutella kaikesta vaikka joka päivä. Nyt sillä on niin paljon omia terveys- ja muita ongelmia, ettei se jaksa enää kuunnella, enkä halua enää puhua sille mitään, kun ei mulla ole muutakaan puhuttavaa. Mie en jaksa kuunnella sen ongelmia eikä se minun. Ja olen vain ihan helvetin kiukkunen aika ko se soittaa. Ihan tyhmää. Eikä ole muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä olen täällä, mulle saisi puhua jos haluaa. toisten ongelmia on helpompi kuunnella kuin olla vain keskenään omiensa kanssa.
   mut joo. kurjaa. tiedän niin miltä tuo tuntuu, eikä se ole kivaa. muakin välillä suorastaan vituttaa edes avata suuta perheen/äidin läsnäollessa. ääh.

   Poista
 3. oletko varma, ettei lääkärisi pystyisi tekemään sinulle lähetettä suoraan kuntoutusosastolle? Täällä päin ainakin voi tehdä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ennnn ole satavarma, mutta haluan nyt kuitenkin kokeilla tuon päiväpolin ensin. voihan sieltäkin sitten mennä "oikealle" osastolle jos päiväpolin tuki ei riitä. :)

   Poista
 4. Koita jaksaa ;_;
  Ja tää ei nyt mitenkään liity mihinkään, mut mistä oot hommannu ton taustan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritetään ♥

   äöäöäöäöä internetin ihmemaasta. ei mitään käryä kuule enää, öisinä tunteinta mä sen jostain löysin ja mietin itsekin itseasiassa tänään että mistäköhän se oli, siellä ois voinu olla joitain muitakin kivoja taustoja... :------DDD

   Poista