Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 1. tammikuuta 2015

Rinnassani valo laajenee


*räpsyräps*

Vuosi vaihtui Katien luona sängyssä pyöriessä. En saanut kunnolla unta, näin hirveästi unia ja valvoin, vaikka väsytti syntisesti. Mut jossain välissä myös tosiaan nukuin ja olin aamulla (ja edelleen) yllättävän pirteä! Syötiin pitsaa, mulla oli Pepsi Maxia, kisu oli söpö ja Katie ja Katien takut ja silleen! Nauroin paljon, vaikka välillä ajatukset ajelehtivat junanraiteille. Selvisin silti junaan sisälle neljästi, ja sen alle nolla kertaa. Oikeasti. Ja tämä, vaikka joka paikka oli pelkkää jäätä ja liukurataa! Pelottavan ylpeä itsestäni olen, sen verran paljon junia kuitenkin pelkään. Mulla tosiaan oli mukavin uusi vuosi aikoihin! (Usko pois Katie ♥!) Mä en ollut yksin huoneessani koneella, yksin perheen seurassa. Mä olen aika onnekas ja onnellinen!

Mut joo. Ei se ilta täysin nappiin mennyt mun ajatusten osalta. Tai eilinen tai yö tai tää päivä. Junat on aina sellaisia, että nostavat ne ajatukset mieleen. Ja muutenkin, pyöriihän ne mielessä aikalailla päivittäin. Hehs. Mut still alive nigga, ja se tärkeintä. Junakaan ei räjähtänyt vaikka pelkäsin. Ja osasin tosiaan vaihtaa junaa oikein ja en jäänyt mistään junasta vaikka evotinkin (kyllä) aika huolella ja kiusasin kanssamatkustajia ym. kivoilla ja jännillä ja lähinnä oudoilla ja tyhmillä kysymyksillä.

Posti oli eilen tuonnut mulle mun kahdet plugit (+  yhdet tunnelit)! Nää on iiiiiihanat, vaikka yhdet olivatkin metallin sijaan lasia (en ollut tajunnut). Mutta ne on silti kauneimmat, iiiisot tummat/mustansävyiset timangit, rakastan! (Saa muuten kertoa lasiplugeista kokemuksia!!) Sen sijaan postimies juoksi karkuun mun merinovillojen kanssa ja jätti vain tylysti lapun et "noudettavissa 2.1.2015". Pyhpah, en sit tehny takkuja! Teen niitä myöhemmin, toivottavasti jo huomenna jos jaksan. Postiin on muutenkin tullut noiden villojen lisäks (joita tuli siis kahdesta eri paikasta) niin tullissa kökkineet joululahjapaidat (jotka eivät ehkä mahdu päälleni mutta MÄHÄN LAIHDUN!!) ja yksi neulontakirja! Esittelen ehkä huomenna kaikkea. Nolottaa vain hieman mennä postiin kolmen "noutoilmoitus"-lapun ja yhden koodin kanssa ... XD t. nim.merk. koskaan-en-oo-mitään-shopannut

Nyt päätä särkee luultavasti unenpuutteen takia, olen ihan semihappy, vaikka nuo ajatukset... Ne pakottavat itsensä esiin enkä arvosta ollenkaan. En jaksaisi ajatella kuolemaa 25/8 vaan haluaisin niitä päiviä taas kun ei tarvitse ajatella sitä. Se on oikeasti hyvin rasittavaa henkisesti. Se, että vaikkei aina haluaisikaan kuolla niin se kuolema ja lähinnä itsemurha tunkevat ajatuksiin silti. Siinä sitten sitä työstellään hehs-hauskaa -asenteella kunnes joku päivä napsahtaa - pelkään.

- - 

Nyt on sit käyty saunassakin. Teki hyvää. Eli taidan jatkaa turhanpäiväistä aka hyvin tärkeää dataamista ja silleen. Että jatkakaapas, huomenna mä tosiaan aion hakea itselleni sipsejä ja dippiä eli läskeillä eilisen edestä ja tuota. Käydä siellä postissa! Tajusin/muistin myös että onhan mulla nuo Katien mulle ostamat pearl-väriset villat, että ehkä kokeilen takunpyörittämistä jo tänään! YAYYYYY! PS. Onnistuin tiputtamaan mun lasiplugin laattalattialle kun tulin saunasta, ja se vain... pomppi ympäriinsä? WTF? Ainoa pieni halkeama tuli tuohon muoviseen "timanttiin"? :D Sanoisin että well played son, tai jotain. Kiitos ja anteeksi taas kerran :D ♥

np: Lasten Haustausmaa - Lasten Hautausmaa

2 kommenttia :

  1. En tiiä oonko yliväsynyt vai mitä, mut nauroin tolle "well played son" :DDD Ja kiva kun sun reissu meni hyvin! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :--------DD niin oli kiva että meni hyvin, minustakin XD :3

      Poista