Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 12. tammikuuta 2015

To vanish, to disappear

Mä voisin tiivistää tän tekstin kolmeen sanaan: mä en jaksa. Mutta mä kirjoitan silti. Sen takia, että olisi jotain mihin keskittää ajatuksia. Ostin tänään lasten Linna-shampoota, koska se vain tuoksuu hyvälle. Muuta positiivista en jaksa ajatella. Mä olen kamalan lopussa, vaikken sitten kuitenkaan ole? Tai mistä minä tietäisin. Jos jaksaa esittää, nostaa tekohymyn kasvoille... eihän sitä voi vielä olla huonossa kunnossa? Jos jaksaa hengittää sisään ja ulos ja syödä ja nukkua niin eihän sitä ole vielä kuollut, eli on elossa, eli ei voi olla pahassa jamassa? Vai?

Oon Eetulla, hengaan tääl kai torstaihin asti. En tiedä onko parempi täällä vai missä vai onko missään. Tuskin missään. En haluaisi syödä, en nukkua, en jaksaa enää. Mutta jokin pakottaa mua eteenpäin enkä pidä siitä jostain ollenkaan. Mä en halua enää jatkaa. Mä en jaksa enää. Mä olen kyllästynyt, kaikkeen. Mikään ei liikuta mua, mikään ei tunnu missään. Se on ehkä kamalinta ikinä. Mä haluan että mut pelastetaan. Nyt. Jonnekin, turvaan. Pois tästä olosta, pois täältä. NYT. Kadota.


np: Bring Me the Horizon - Seen It All Before

4 kommenttia :

 1. mee oikeesti sinne päivystykseen ja osastolle. se olisi parasta nyt sulle. ei se oo mikään häpeä. se olis varmaan sun läheisillekin helpottavaa. silloin pitää auttaa itsensä saamaan apua kun on tossa kunnossa. usko mua, mulla on kokemusta, en ihan huvikseen höpöttele. ei sun tarvii olla sisältä kuollut ennen ku meet hakemaan järeämpää apua. ja mieti niitä osaston etuja. paljon keskusteluaikoja, lääkkeet saa kuntoon (jos niissä on jotain vähänkin pielessä), sun ei tarvii vähään aikaan huolehtia mistään ruuan laitosta tai siivoamisesta tai muista arjen asioista. osastolla saa asiat kuntoon, se on mun kokemus. suosittelen sitä sulle vahvasti.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Saara (juneghost) tässä, ajattelin ilmoitella itsestäni ja siitä että oon stalkannut sua jo pidemmän aikaa! Laitan sulle mailia niistä vaatteista (vihdoinkin!), ethän ole vielä ehtinyt myymään niitä?

  Sitten ihastuin tähän sun ulkoasuun, voinko käyttää tätä omassa blogissa (Blogspot) mutta eri bannerilla? Voitko lähettää koodit ja infon mulle saara.grundstrom@gmail.com? Annan krediittiä tottakai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä niin usein samanlaisia ajatuksia, välillä tuntuu että ne on niin voimakkaita että oikeen pelottaa. *tsemppihali* Mulle saa laittaa sähköpostia tai vaikka viestiä jos siltä tuntuu (onko sulla mun numero?) Samaa sairautta sairastetaan, mulla F20.0 eli paranoidinen skitsofrenia.

   Poista
 3. pitäiskö sulle soittaa ambulanssi?

  VastaaPoista