Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 29. tammikuuta 2015

Viikatemies mua jahtaa; me ollaan aina samassa seurassa

Bridge lähti eilen illalla. Kyllä, aivan yllättäen ja en vieläkään usko että se meni niin kivuttomasti sen suhteen että mun tekee pahaa luopua yhtään mistään, siis vaikka vain hammasharjasta. Mutta joo, se jäi hieman vinoon (ainakin musta), se ei parantunut ja vuosi verta vähänkin "rajummista" otteista (esim. kun vaihdoin palloja) ja suurin syy? Se oli yksinkertaisesti mielestäni liikaa tuon dermalin kanssa. Ja olisi ollut vain enemmän liikaa, kun tuohon tulee se toinen dermali tuon ensimmäisen seuraksi. Joten surullisin mielin repäisin (lue: otin) korun pois, ja pakollisten paniikkien ("entä jos haluankin sen takaisin?? jne.) jälkeen olen erittäinkin tyytyväinen päätökseeni.


- -

Tän päivän fiilikset voi tiivistää sanaan "väsynyt". Kaikkeen, kokonaisvaltaisesti. Flunssa väsyttää, elämä väsyttää. Väsyttää. Aivot ei tahdo toimia. Pelottaa myös, vähän kaikki. En tajua, miksi edes vietän aikaa koneella, koska en jaksa juuri ylläpitää saati aloittaa niitä keskusteluja. Facebook vain huokailee hiljaa hiljaisuudessa, ja mä olen ihan fine tän asian kanssa. Kai se on musiikki ja kirjoittaminen mitkä pitää mut kiinni koneessa. Ja kai se on hieman parempi tuijottaa näyttöä kuin kattoa sängyssä. Näytän ainakin hieman paremminvoivalta. Kai. Ehkä.

Väsyttää. Tuntuu että oon kauhea valittaja, joka ei pääse ongelmistaan ikinä eroon. Onhan sitä olemassa hyvin tehokas ratkaisu tähän, mutta yritän vältellä sitä. On jotenkin nurinkurista, että hoitajatkin ovat sanoneet että "itsemurha on kamalan lopullinen, tajuatko sä että sua ei sitten enää ole?" kun sehän se pointti tässä olisikin. Mua ei enää olisi. Ei tarvitsisi jaksaa, tehdä, voida, pystyä. Ja vittu, en sinänsä tajua mitä kamalaa siinä olisi? ME KUOLLAAN KAIKKI JOSSAIN VAIHEESSA. En vaan pysty laukaisemaan tota hoitajien kasvoille. Koska kyllä niiden pitäisi se itsekin tietää. Anteeksi synkkyydet, mutta mun mielenmaisema on tällä hetkellä aika... musta. Synkeä. Pimeä. Pimeä indeed, siis mielessä "sekaisin" myös.

Mä oon tänään sen lisäksi että oon datannu niin tunkenut pari kertaa tavaraa suusta alas, juossut vaa'alla, hokenut mielessäni "mä en jaksa enää en jaksa enää en jaksa enää en jaksa" ja ... ööh. Yrittänyt syödä mun lempparisipsejä, mutta nekään ei oikeen maistuneet. Jos saa olla paskamainen niin sanoisin et paskinta tässä mun masennuksessa (? oonko edes masentunut; hoitava taho ei ole maininnut ko. sanaa vuosiin mun kohdalla) on etten oo laihtunut kuten niin kovin moni tekee kunnon masennuksen kourissa. Tai ehkä en oo vaan kunnolla masentunut. Tai ehkä mun keho on vaan tottunut tähän paskaan. EN MINÄ VITTU TIEDÄ.

Joo, tällä hetkellä mua ottaa päähän. Ottaa niin helvetin moni asia päähän, oikeastaan kaikki. Ottaa päähän ihmiset, yksinäisyys ja seura, minä ja muut, musiikki ja hiljaisuus, nukkuminen ja valvominen. Mut hei jee, peukut mulle, mähän tunnen jotain, en taida ollakaan ihan menetetty tapaus. Huomenna julkaistaan CMX:n uusi albumi, mun on pitänyt käydä Levykauppa Äxässä miljoona viikkoa sitten jo hakemassa yksi toinen lätty, mutta enpä oo saanut aikaiseksi eli suomeksi sanottuna jaksanut. Tällä hetkellä en jaksais edes tappaa itseäni, vaikka se mielessä pyöriikin. Ei vaan irtoa. Ei sitten mitään tai mitenkään tai minnekään. Mikään ei kiinnosta. Ei valvominen, ei nukkuminen. Ei ihmiset. Ei edes vittu sipsit kiinnosta! Kai tässä saa jo huolestua? ... Huoh.

Anteeksi että kirjoitan ja toistan itseäni päivästä toiseen. Anteeksi kaikesta, kaikesta mitä olen tehnyt, tulen tekemään ja en edes ole tehnyt tai mitä en tule tekemään. Tää on kai vaan mun tapa olla sosiaalinen, kun ihmiset ei innosta noin suoraan. Pepsikin on loppu, damn. Kai pakko tyytyä lightmehuun. Äh. Pää tuntuu kuumeiselta kaiken lisäks - vaikka ei ole edes lämpöä. Onneks pahin flunssa on (kai) helpottanut, ei tähänkään näköjään kuole. Mut joo, vois lopettaa itsensätoistamisen tältä illalta. Ok? Jatkan taas (ehkä) huomenna, jee, kädet ylös ja taputtakaa kuin olisitte innoissanne. Olette hyvä yleisö, hyvää yötä.

np: Ruger Hauer - Karmina Burana

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti