Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 8. tammikuuta 2015

You should know where I'm coming from

Lääkäri oli tänään. Jännitin aivan saatanallisella volyymilla. No, mä selvisin kuitenkin hengissä. Kuitenkin, vaikka välillä vainoharhailin(?) että hoitajat huokailivat liian painokkaasti tai tuijottivat toisiaan liian merkitsevästi. Onneks se lääkäri ainakin on ymmärtäväinen ja. Niin. Mukava. Lääkitykseen ei tehty sinänsä muutoksia, mut mun Opamoxin "perusannos" muutettiin 15mg:sta 30mg:aan, joita saan ottaa max. kaksi päivässä. Pelottaa hieman, kun mulla on nyt aiempaa enemmän Opamoxia käsillä, mut toisaalta sanoin et mulla on pienempi riski yliannostaa jos otan kahden 15mg napin sijaan yhden 30mg napin. Se vaan on mun pään kannalta helpompaa. Toivon. Ja onneks lääkäri lohdutti et sen mielestä 30mg Opamoxia ei kerralla ole edes iso annos. Lohdutti, kun oon pelännyt ottavani "hirveästi" sitä kun otan kaksi tai kolme 15mg:sta kerralla.


Eilen pelattiin jätkien kanssa melkein puolilleöin. Catania ja Bang!ia. Voitin Catanin hienoisen "okei voita nyt sit" -asenteen siivittämänä. Häviö oli katkera. Tänään oon hengannu Eetun kanssa. Joo, kyllä, me tavallaan niinko taas seurustellaan. Jaa, mitäköhän tästäkin. Mutta totesin Eetulle, et se on vähän niinko takut: ne palaa aina takas mun luo lopulta. Fate? Who knows. Pepsi loppuu ihan just mutten jaksa hakea kaupasta lisää. Pettymyyyyssssss. Rahat on kadonneet tililtä pelottavaa vauhtia, sillä apteekkiin meni 50€ ja söin ja ostin uudet rintaliivit kun toiset hajos (eli omistan tällä hetkellä jälleen kahdet, kyllä, ja toiset on jo ihan paskassa kunnossa :3 nam!). Muutenkin kauhea shoppaushimo. Niinpä oon päättänyt etten saa ostaa kuin korkeintaan uuden kympin lompakon Monkista jos ehdimme sinne huomenissa.

Pitäisi jaksaa suihkuun. Huomenna pitää viel mennä aamusta siivoomaan kämppää koska Apulannan keikan jälkeen Noora tulee tosiaan bunkkaan mun luo yöksi. Aamulla pitää myös käydä kaupassa. Kauhistuttaa miten pitkä päivä huomisesta tulee, ja pelkään saavani ahdistuskohtauksen jo pelkän tapahtumien määrän perusteella. Ja päivän pituuden, huh. Double kill. Mut joo niin jos sinne suihkuun jaksais niin vois pelaa Carcassonnea Eetun kanssa. Se osti siihen uuden lisäosan (nro. 2, eli Kirjurit ja kauppiaat). Yayyyy ♥

Mut joo hei nyt Elina oikeesti sinne suihkuun. Yritän motivoida itteeni tolla pelillä :D Suihkussa käyminen on yks vaikeimpia asioita in the whole fucking world. For sure. (Ja yritän tässä keksiä hyviä jutunaiheita mistä kirjoittaa vielä että ei tarvisi mennä suihkuun...) Mut pakko se on kai tehdä että pääsis semiajoissa tänään nukkumaan (jos vaikka vaihteeks nukuttais) koska jos oon nukkunu tyyliin viis tuntia ja huomenna pitäis jaksaa aamuyön puolelle niin. No deal. NYT MÄ MENEN. Joo.

np: BANKS - Drowning

2 kommenttia :

  1. ei kai se haittaa jos eetu saa sut paremmalle tuulelle eikä pahenna sun oloa? :D

    VastaaPoista