Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ilmassa: väsymystä, sekavuutta, ahdistusta

Mua vain väsyttää. En jaksanut nähdä kavereita tänään, peruin. Eilen kävin siellä kahviryhmäjutussa ja oli semikamalaa koska eräs kävijä piipitti kovalla äänellä koko ajan omiaan. Teki mieli vetää sitä turpaan useammin kuin kymmenesti. Selkeä olo on kadonnut, tilalla väsymys ja outoja, pakottavia ajatuksia joita en haluaisi ajatella (esim. lyö, lyö ihmisiä ympärilläs, lyö itseäs, lyö). Väsyttää niin kovin. Nukuin viime yönä neljätoista tuntia + kolme tuntia. Ja vain väsyttää. Nukkuminen ei vie tätä pois, mutta hereilläolo pahentaa. Asdasdads. Päätäkin särkee.

Elämä on helvetin raskasta. Mä en jaksaisi enää. Vielä viikko että pääsen hoitajien tapaamiseen. Suunnittelen taas soittavani huomenna sinne jos olo on tällainen. Ahdistaa. Ahdistaa ihan jumalattomasti. Pitäisi kai ottaa Opamox nyt kun mulla niitä taas on. ... Noin. Nyt sitten vain odotan mahdollista helpotusta. Aaaaaaaa. Musta tuntuu et mun pää on vain puuroa, sellaista tosi jäykkää puuroa. Mikään ei liiku mihinkään ja jos liikkuu niin hitaasti ja tahmeasti. Toisaalta välillä ne ajatukset joita en halua ajatella juoksevat liiankin lujaa ja päätä alkaa särkeä ja en jaksa keskittyä ja tekee mieli vain huutaa että MENKÄÄ POIS.

Mä olen ns. kujalla. Kaikesta. Tai siis. Elämästä. Jotenkin. En tiedä. Mun ikäsillä on jo asuntolainaa ja lapsia ja auto ja koira ja mulla ei mitään kuin mun pää ja kirjoittaminen. On sekin kai jotain. Mutta. You got the point, I guess. (Mitä enemmän ajattelen asiaa sitä enemmän pelkään että psykoosi uusiutuu ja apua. En tiedä mitä tekisin. Mitä tapahtuisi, voisiko mua auttaa?) Mä haluan tietää onko mussa jokin vialla. Vaiko ei. Haluan tietää. En kestä tätä epätietoisuutta, varsinkin kun käsitin hoitajan sanoista että mussa on jokin vialla. Ehkä. Tai sitten vain kuvittelen. Vielä viikko, vielä viikko...


np: Yellowcard - Down On My Head

1 kommentti :

  1. Tiedätkö että toi että nukut noin älyttömästi, väsyttää sua vaan kahta enemmän. Sun pitäis saada kunnon rytmi sun päiviin. Illalla ajoissa nukkumaan ja aamulla ylös. Kokeile oikeesti sitä ulkona liikkumista, saisit takuulla energiaa siitä. Just toi että ei ole oikein mitään tekemistä väsyttää kauheasti. Et menetä mitään jos yrität.

    VastaaPoista