Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 27. helmikuuta 2015

I'm not America's sweetheartPitkästä aikaa olen jaksanut tunkea lisätakkuja päähän. Tänään oikein solmin ne omiin hiuksiin, hieman rumasti, mutta välttävästi kuitenkin :3 Hieman parempi päivä taas? Eilinen oli sekavaa, niin sekavaa, vaikka ihan mukavakin kun käytiin leffassa ja syömässä äidin kanssa jne. Mutta pää... se taas reistaili. Samaa se varmaan tänään taas jossain vaiheessa, mutta. Ääh. Huomenna on THE päivä marsuille kun pääsevät uuteen kotiin. Harmittaa hurjasti etten niistä voi pitää kunnolla huolta, mut samalla oon iloinen että pääsevät uuteen rakastavaan kotiin, koska juurikin ensiksimainittu. Uudet omistajat vaikuttivat oikein innokkailta ja päteviltä, iloisilta ja tyytyväisiltä. Toivottavasti kaikki menee hyvin heillä marsujen kanssa!

Huomenna meen siis aamusta pesemään häkin ja laittamaan pojat ja tavarat matkakuntoon. Sitten kai isovanhemmille, sillä muuten en saisi kyytiä maanantaina olevaan lääkäriin kun kukaan porukoista ole tulossa silloin maalta Lahteen. Lääkäri jännittää hieman vain tällä hetkellä, lähempänä luultavasti enemmän. Tavallaan odotan tietynlaisella innostuksella, koska asiat saattavat taas selvitä entisestään (ja siis toivottavasti selviävätkin, epätietoisuudentynkä päässäni on vieläkin ahdistava ja olemassaoleva). Oon vain jotenkin sellainen ihminen että arvostan ja pidän siitä että tiedän asioita, olivat ne sitten kipeitä tai mukavia. Tieto ei lisää kohdallani tuskaa vaan suurimmaksi osin helpottaa oloa - ainakin tietyllä tasolla.


läskipaskapattipolvet ja risat sukkikset (instagram/puhelinlaatu)

Uudet lasit painaa hieman korvia, ja ne sopii mammalle ihan älyttömän hyvin mutta äidille eivät sitten ollenkaan :---DD Päätä särkee slightly ja tolleen, johtuu varmasti siitä että nää lasit tosiaan painaa hieman, mut kaikkeen tottuu ja jos ei totu käyn maanantaina käännättämässä näitä vielä. Just nyt tällä Elinalla on ihan hyvä olla mut. Eihän sitä koskaan taas tiedä. Kaikki voi kääntyä ylösalaisin hetkessä ja sitten mennään taas ja lujaa alas. (Mulla on jopa pikkaisen ollut ikävä ihmisiä, eniten Nooraa ja Wilmaa, mutta en sano tätä ääneen koska pelkään että tää menee ohi ja palaan takaisin siihen ettei mua kiinnosta paskan vertaa kukaan tai mikään. Mutta en mä siltikään ole osannut niille puhua, kenellekään oikein oikeastaan, joten kiitos vain että olette kaikki siellä vieläkin ♥) Mut koska ollaan tääl isovanhemmilla äidin kanssa nyt. Niin. Ehkä kokeilen jos ne pelais Qin -lautapeliä mun kanssa. Tai jotain. Ehkä. Tuskin, mut saahan sitä kokeilla :3 Paiii~

np: Elle King - Ain't Gonna Drown

4 kommenttia :

 1. Vähänkö sä oot laihtunut! Tossa takaapäin otetussa kuvassa sen näkee, että oot kaventunut ihan hurjasti. Ja näytät muutenkin huippuhyvältä, noi kuteet ja kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;______; kiitos. tuntuu mukavalta kun joku huomaa tän, on siihen nähty vaivaakin (vaikka nyt viime aikoina olenkin lipsunut eikä paino ole juuri tippunut :/)! ♥

   Poista
 2. Voooi ku sä oot kutistunut! Näytä hirmu pienelle ja tosi hyvälle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3333333333333 en ny hirmu pienelle mut. vähän pienemmälle :3 ♥

   Poista