Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 17. helmikuuta 2015

Please, please


Joskus kahdeksan aikaan aamulla:

Helvetin ahdistus. Heti aamusta. Pelkoa, paniikkia, väsymystä - ja se ahdistus. En saanut viime yönä kunnolla unta vaikka väsytti aivan saatanallisesti. Pyörin yli kolme tuntia sängyssä, kunnes siirryin kokeilemaan nukkumista lattialla patjalla. Siihen sit nukahdin jossain välissä - lopulta. Heräsin kuuden aikaan väsyneenä, mut ilman et ois unettanut enää yhtään. Vitutti. Laskuja on helvetillinen pino, pelottaa senkin takia. Pelkään jatkuvasti että menee luottotiedot, vaikka tiedän etten mä ihan vielä siellä ole. Mut saa pelätä? Äh.

Selkään sattuu taas. En jaksa puhua ihmisille. Eilen sentään näin ihania kavereita, jaksoin neljä tuntia, sitten iski kova väsy, mutta onneksi oli muutenkin jo aika lähteä koska piti ehtiä iskän ja veljen kyytiin. Ehkä olin ton takia illalla vaan yliväsynyt, siksi ei tullut uni. En sit tiedä. Tuntuu et sosiaalisuuskiintiö on taas ihan täynnä. Vaikka oli mukavaa, se läsnäoleminen väsyttää aivan saatanasti. Muisti pätkii, mut toimii jotenkin. Kai. En osaa luottaa enää itseeni. Odotan huomista kauhulla, tuomiopäivä, en jaksaisi. Äh.

Pakko kai hakea buranaa tai jotain jos se auttaisi tuohon selkään - ja ehkä mennä hetkeksi takaisin makaamaan, jos vaikka nukahtaisin vielä hetkeksi? En tiedä, tällä hetkellä pelko ja ahdistus ovat ne sanat jotka kuvaavat mun tuntemuksia parhaiten. Kaikin puolin. Kaikki pelottaa, kaikki ahdistaa. Kuuntelin eilen musiikkia, äiti totes et kuulostaa ihan hautajaismusiikilta ja sanoin että ai, mun korvaan kuulostaa mahtavalta. Tekee mieli vain lyödä itseään. Paras kai kaivautua sinne peiton alle? Ja ainiin; mun päässä on (takku)lammas :3 Bääh

- -


the amount of pink glitter, oh, oh, oh

Klo 11 ja/tai jotain:

Väsyttää. Yritin ehkä noin kolmesti nukkua, en vain saanut unta enää. Tai taaskaan. Tai vieläkään. Tai jotain. Niinpä kuuntelen Placeboa ja yritän kestää selkäkipua (sellainen ihana toispuoleinen, johon ei näköjään särkylääke tai venyttely ja pyörittely auta). Joona makaa peiton alla ja tuhisee. Koirapoika ♥ Mulla on nälkä, muttei ole oikeen mitään ruokaa tjsp mitä tekisi mieli. Ratkaisu: en syö. Loistoratkaisu! Mut hei jotain positiivista; ahdistus on painunut jonnekin syvemmälle enkä tunne sitä enää niin selvästi. Jeah? Jeah.

Katselin mä kuolaten Dr. Martenseja tuossa äsken. Kaikkia ihanan värisiä ja upeita kuviollisia ja silleen. Onhan mulla nuo mustat yhdet. Mutta. Tahtoo lisää. Oispa rahaa kaikkeen mitä tahtoisin; hukkuisin roinaan eikä tarvis suunnitella itsemurhaa kun tukehtuisin sen tavaramäärän alle onnellisena? Suklaa ois jees. Niinko nyt. Heti. Joo, oispa. Äidillä on salapiilo, mut enhän mä niihin voi koskea :C Ja suklaan syöminen ei ratkaise mun ongelmia.

Paino aamulla edelleen tasan 99kg. Tahtoisin että se ois jo 89kg. Tai 59kg. Joo. Vituttaako? Joo. Mä oon väsynyt laihduttamiseenkin, voihan. Kaikki asiat väsyttää ja väsyttää ja väsyttää kokonaisuudessaan ihan helvetillisensaatanallisesti. Voihan. Ehkä pitäis vaan pelata simssiä taas hieman? On mulla taas ladattuna siihen kaikkea hienoa cc:tä... Taas. Lisää. Koneelta loppuu tila musiikin ja simscc:n takia. Vittu :3 Tulee hieno teksti. Lähinnä oikeesti kirjoitan tätä tajunnanvirtaa koska on tylsää ja tylsemmäksi vain menee mitä kauemmin olen valveilla. Jee. Eli jos vähän sims sen sijaan että kirjoitan hölynpölyä jota kukaan ei oikeasti jaksa lukea? (Paitsi ehkä mun ihanat lukijat?) Joten mukavaa päivänjatkoa ja silleen. Meen →

np: Placebo - Bionic

1 kommentti :

  1. onks sul sillon se toinen persoona esillä jos et muista?

    VastaaPoista