Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 12. helmikuuta 2015

Tyttö f/m eikkaa

Mä pelkään, mä tiedän, että ne lukee tätä. Pakko. Puhuin silti kaksikymmentä minuuttia hoitajan kanssa puhelimessa. Vaikka pelkään. Itkin ja tärisin ja ahdisti niin saatanasti. Ensi keskiviikkona saan lopultakin tietää mikä mulla luultavasti on. Vihdoin. Ja kai mulla joku on, käsitin taas niin hoitajan sanoista. Se sanoi taas, ettei olisi hyvä kirjoittaa, tai että kirjoittaminen on jees mutta... sitten en tajunnut. Mua paleltaa ja on nälkä mutta ei, ei vielä. Pitää kirjoittaa ensin. Pakko saada tätä jotenkin pois mielestä; ahdistusta. 

Mä huudan ääneen "mä en jaksa", mä huomaan mumisevani sanoja ilmaan tyhjästä - ja jokainen sana kertoo siitä miten oon lopussa. Hoitaja vakuuttelee että oon kunnossa ja jaksan eteenpäin. Itse en ole varma. Mulla ois kaikki mitä tarvitsisin itsemurhaan paitsi rohkeus. Sen pitäisi kai olla hyvä, mutten tiedä siitäkään. Mulla on vain niin paha olla. Mä oon kooltani valtava, ulkonäöltäni ruma ja muutenkin vastenmielinen - enkä ole ainoa sitä mieltä (kiitos anot). Mä oon vainoharhainen ja väsynyt. Epätietoisuus riivaa mua, piinaa, repii ja raastaa. Sekavaa. Enempää en voi/pysty sanomaan. En nyt.


vielä kun ei ahdistanut niin paljoa
mä rumensin naamaani;
sotkin ja sorkin.

np: ☽ WIICCA ☾ - F l a s h

8 kommenttia :

 1. siis vittu mua vituttaa ne anonyymit sun askissa!! Mitä joku oli laittanut että mitä kaunista on olla lihava tai jotain. siis vittu, mitä kaunista on olla sellanen luuranko!? ja muutenki luoja ihmiset on kusipäitä. naisella pitää olla muodot ja sä oot mahtava! noi microdermalit on mageet ja noi rastat ja pyöreet silmälasit ja kaikki! HAISTAKAA PASKA KAIKKI NEGATIIVISET HOMOT! sori pakko purkaa raivoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--------DD sait mut hymyileen, kiitos raivonpurkauksesta siis! ♥

   Poista
 2. Anot vois vaikka mennä hyppäämään sillalta alas. Oot ihana ja ansaitset voida hyvin. Vaikkei susta siltä tuntuisi, oot taistelija! Oot tosi vahva, kun oot kestänyt noita helvetillisiä oloja näinkin pitkään. Mä tahdon uskoa että vielä jonakin päivänä sunkin olo helpottaa pysyvästi. Ja siihen asti me lukijat ollaan täällä aina kannustamassa sua. Koita vielä jaksaa ♥

  VastaaPoista
 3. Sä selviät kyllä, ihan varmasti. Mä luotan ja uskon suhun, mä tiedän että sulla on kaikki avaimet ja rohkeus selvittää sun ongelmat ja selvitä. Usein, kun itsellä on paha olla, niin helposti haluaa purkaa sitä jotenkin ja sitä nuo anonyymit tekee. Toivottavasti hekin saavat apua... Me ollaan sun tukena, kaikki järjestyy vielä. <3

  VastaaPoista
 4. Älä välitä niistä paskan puhujista! Oot kaunis ja upea :)

  - Jonna

  VastaaPoista