Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 14. helmikuuta 2015

Vaarallinen kuin piraija

Mua pelottaa, en tiedä oikein miten päin olla. Tää johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että mä odotan keskiviikkoa ja varmistusta sille mitä mä ajattelen pääni sisällä että ne ajattelee. Mutta hysssss, siitä ei saa puhua ääneen koska en mä voi tietää, en mä voi arvata, en mä voi, koska olen vain mä. Olen vain mä, minä, joka ei jaksa puhua ihmisille. Se minä, joka on väsynyt ja eristäytynyt. Joka tuntee itsensä rumaksi ja lihavaksi. Se minä, joka ei jaksaisi enää. Ne kaikki, ja paljon muuta.

Oon tänään käynyt äidin seurana kaupungissa ja kaikki loput rahathan siinä meni vaikka äiti ei tiedä että ne olivat mun viimeiset. Kai. Ostin toppimekkojutun alesta (10€) ja huivin, jonka sitoa päähän (7,95€). Käytiin vielä isovanhemmilla kahvilla. Sitten kotiin. Sen jälkeen oon istunut ja pelannut, kuunnellut musiikkia. Mua väsyttää törkeän paljon, väsyttää ja väsyttää. Aina vain väsyttää. Ja epäkiinnostaa ihmiset - ja silti kaipaan ihmisiä. Tuntuu että pää hajoaa, vaikka ei hajoakaan. Täyttä paskaa :3 Tekstikään ei kulje taas, vaikka tekee mieli kirjoittaa.

Mut oon huomannut kuinka pari mun lempparipaitaa ja talvitakki roikkuvat päällä kuin säkit. Mä näköjään olen laihtunut. Kun ostin tänkin paidan joka mulla on nyt päällä, se oli nipinnapin sopiva, nyt sinne mahtuisi pieni lapsi mun lisäksi. Semmoinen, kymmenkiloinen. Sinänsä ärsyttävää kun lempivaatteet jäävät isoiksi, mut parempi ehkä niin. Sinänsä vituttaa, kun olen heittänyt kaikki "pienet" vaatteet aikoja sitten pois koska "en mahdu niihin ikinä". Möh. Mut oishan ne ihan out of fashion nykyään että. Mä tällaisena muotikuningattarena en voiskaan pitää niitä.

Voisin tässä vielä toistella n. sata vuotta sitä kuinka väsynyt olen. Mun pään sisällä on mittava kolmas maailmansota käynnissä, enkä mä voi sille mitään. Voisin nytkin vain mennä yöunille, mutta eihän kukaan mun ikäinen nuku tällaisiin aikoihin kuin minä. Mä en jaksa tätä. Kaikkea. Mitä mun päässä tapahtuu. Välillä (usein) tuntuu siltä että ois vain helpoin lopettaa. Mietin sitä jatkuvasti, mutta oon niin väsynyt etten jaksaisi toteuttaa mitään. Jos vain voisi nukkua pois?


np: Mokoma - Sinne missä aamu sarastaa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti