Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

I have a slow disease that sucked me dry

Semitavallinen olo. (Kai? Mitä on "normaali" tai "tavallinen"?) Huomenna lääkäri. Ei jännitä edes pahasti - vielä. Äänet päässä ovat pysyneet aikas hiljaa, siksi on ollut suht rauhallinen olo. En tiedä, johtuuko se siitä että ne pysyvät piilossa kun olen täällä isovanhemmilla, vai onko muuten vain olo tasaisempi. En uskalla luottaa mihinkään, en vielä (en koskaan). Kaikki voi muuttua hetkissä, kaikki. Kokonaan, taas.

Marsut lähtivät eilen uuteen kotiinsa, olen hyvin iloinen ja tyytyväinen sillä pääsivät varmasti loistavaan ja rakastavaan kotiin! Järjestettiin häkin lähdettyä äidin kanssa nopeasti kämppää vähän uudelle mallille, ja isovanhemmat ostivat mulle lattialle jääneeseen iiiiisoon tyhjään tilaan ihanan ja värikkään räsymaton, samaa sarjaa kuin eteisen pieni ja värikäs räsymatto ♥ Olen tästäkin iloinen ja tyytyväinen. Nyt on metsästyksessä rahivuode, että HEI! Jos tiedät jonkun joka sellaista myy/itselläsi on ylimääräinen sopuhintaan, niin täällä olis ostaja! (Ja mielellään ei kovin kaukana Lahesta, koska ei niitä oikein voi postittaa tai mitään :----DDD)


Oon selaillut Emiltä joskus joululahjaksi saamaani ihanaa (parasta) Maaria Leinosen Silmissä uudet unet -runokokoelmaa. Avasin sen nytkin sattumalta jostain randomista kohtaa, ja kolahti niin kovaa tää runo joka siinä kohdassa sattui asustamaan (se on yksi niistä jotka Emi oli merkannut mua varten erikseen, yksi niistä joista mä olin hänelle tullut mieleen - ja niin totta):

Joo mutta. Jostain syystä jalkoja särkee, kurkku on kipeä, toivottavasti en vain kipeäksi tule ja tartuta isovanhempia. Vois ottaa lääkkeet ja mennä lukemaan niin en muistaisi jännittää huomista. Tänään heräsin jo ennen seiskaa aamulla, huomenna sais kyllä nukuttaa vähän myöhempään :C Inhoan herätä oikein oikein aikaisin, vaikka onhan se totta että päivä tuntuu pidemmältä, mutta mulla se aiheuttaa myös sen että mun on mentävä aikaisin nukkumaan koska väsy iskee aikaisemmin. Ikuinen kierre? Toivottavasti ei. Mutta nyt hyvät yöt ja viikonalut teille, toivottakaa tsemppiä huomiselle :| ♥

np: Placebo - Blue American 

2 kommenttia :