Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 5. maaliskuuta 2015

Ihmisraunio

Mä olen niin väsynyt. Ahdistaa. Oksettaa. Mun on helvetin vaikea olla. Mut sullahan menee niin helvetin hyvin. Niin ne sanoo, niin ne ajattelee. Kirjoittaminen on helvetin vaikeaa, sanat ei löydä tietään kirjaimiksi. Kukaan ei tiedä totuutta, kukaan ei ymmärrä sitä. Vain mä tunnen maailman painon harteillani, mutta ei kukaan muu näe sitä, ei tunne. Mä en pysty enää edes tuhoamaan itseäni. Sekös vituttaa. Illasta aamuun ja takaisin - mä haluan vain pois täältä. Kukaan ei usko sitä. Mä oon neutraali mielialaltani, neutraali, neutraali, VITUN NEUTRAALI tajuatteko? Ei mua mikään vaivaa. Mä tahdon vain pois tästä, mä tahdon vain rauhaan. Neutraali. Antakaa avaimet oveen, josta pääsee pois, tai etsin ne itse.


np: Kuudes Silmä - Kuollut mies

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti